Havnedirektør Finn Flogstad har grunn til å smile etter at de har fått lån i Kommunalbanken. Foto: Arkivfoto

Fylkesmannen godkjenner låneopptak

Fylkesmannen i Telemark godkjenner et låneopptak for Grenland Havn i Kommunalbanken på 75 millioner kroner.
Publisert 30.11.2011 kl 15:20 Oppdatert 30.11.2011 kl 16:20

Tips en venn på e-post:Vedtaket om låneopptaket er gjort i Grenland Havneråd, etter bestemmelsene i Lov om interkommunale selskaper.

Bakgrunnen for låneopptaket er den framforhandlede avtalen mellom Grenland Havn IKS og Fjord Line A/S om rettigheter til bruk av Langesund Havneterminal for anløp av Fjord Lines ferger. Nødvendig utbygging har en kostnadsramme på 75 millioner kroner og skal i helhet finansieres gjennom låneopptak i Kommunalbanken.

Grenland Havn IKS har fått godkjenning til låneopptaket av alle eierkommunene. Fylkesmannen har gjennomgått at alle lover og regler for gyldige vedtak er fulgt, og at vedtektene i det interkommunale Grenland Havn IKS også er fulgt opp.

På forsiden nå


Russen satte skolerekord

Med 117.502 innsamlede kroner satte årets porsgrunnsruss skolerekord under den årlige innsamlingsaksjonen «Krafttak mot kreft».

Lia sier nei til konsekvensutredning

Etter å ha tenkt gjennom natten, sier Ole Henrik Lia til PD tirsdag formiddag at han kommer til å stemme for å si nei til konsekvensutredning av gruvedeponi hos Norcem.

Hedret for 30 år i TESS

Driftsleder Unni Halvorsen Mehren i TESS Porsgrunn er tildelt Det Kgl. Selskap for Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste.

Fortsatt skrell for papiravisene

Papiropplaget til norske aviser raser fortsatt nedover og mest for de største.