...
Havnedirektør Finn Flogstad har grunn til å smile etter at de har fått lån i Kommunalbanken. Foto: Arkivfoto

Fylkesmannen godkjenner låneopptak

Fylkesmannen i Telemark godkjenner et låneopptak for Grenland Havn i Kommunalbanken på 75 millioner kroner.

Publisert 30.11.2011 kl 16:20 Oppdatert 30.11.2011 kl 16:20

Tips en venn på e-post:Vedtaket om låneopptaket er gjort i Grenland Havneråd, etter bestemmelsene i Lov om interkommunale selskaper.

Bakgrunnen for låneopptaket er den framforhandlede avtalen mellom Grenland Havn IKS og Fjord Line A/S om rettigheter til bruk av Langesund Havneterminal for anløp av Fjord Lines ferger. Nødvendig utbygging har en kostnadsramme på 75 millioner kroner og skal i helhet finansieres gjennom låneopptak i Kommunalbanken.

Grenland Havn IKS har fått godkjenning til låneopptaket av alle eierkommunene. Fylkesmannen har gjennomgått at alle lover og regler for gyldige vedtak er fulgt, og at vedtektene i det interkommunale Grenland Havn IKS også er fulgt opp.

På forsiden nå


...

Gapskratt med jodlende Polkabjørn & Kleine Heine

150 publikummere gapskrattet seg gjennom sommerkvelden sammen med romsdølingene Polkabjørn & Kleine Heine i Wrightegaardens hage tirsdag kveld. Jodlehits fra Romsdalen i 1936 kan faktisk være topp underholdning i 2014, tro det eller ei.

...

Bamble til A-sluttspillet

Bamble IF g14 vant sin siste gruppekamp mot Nordstrand 4-1 og går videre til A-sluttspillet i Norway cup

...

Stathelle-jenter møtte Bjørgen

Stathelle J13 har innledet Norway Cup omtrent like suverene som det Marit Bjørgen er i skisporet. Tirsdag møtte fotballjentene langrennsdronninga i Holmenkollen.

...

Nominert til Årets museum

– Dette er museumsbransjens svar på Spellemannsprisen, sier Linda Arnesen ved DuVerden.