...
Havnedirektør Finn Flogstad har grunn til å smile etter at de har fått lån i Kommunalbanken. Foto: Arkivfoto

Fylkesmannen godkjenner låneopptak

Fylkesmannen i Telemark godkjenner et låneopptak for Grenland Havn i Kommunalbanken på 75 millioner kroner.

Publisert 30.11.2011 kl 16:20 Oppdatert 30.11.2011 kl 16:20

Tips en venn på e-post:Vedtaket om låneopptaket er gjort i Grenland Havneråd, etter bestemmelsene i Lov om interkommunale selskaper.

Bakgrunnen for låneopptaket er den framforhandlede avtalen mellom Grenland Havn IKS og Fjord Line A/S om rettigheter til bruk av Langesund Havneterminal for anløp av Fjord Lines ferger. Nødvendig utbygging har en kostnadsramme på 75 millioner kroner og skal i helhet finansieres gjennom låneopptak i Kommunalbanken.

Grenland Havn IKS har fått godkjenning til låneopptaket av alle eierkommunene. Fylkesmannen har gjennomgått at alle lover og regler for gyldige vedtak er fulgt, og at vedtektene i det interkommunale Grenland Havn IKS også er fulgt opp.

På forsiden nå


...

Premiere til stående applaus

Det første Lørdagsspeilet skapte magisk stemning i foajeen på kulturhuset.

...

Urædd tilbake på 2. plass

Urædd klarte 1-1 borte mot Fortuna på Color Line Stadion i Ålesund, og er dermed tilbake på 2. plassen som sikrer kvalifiseringsspill for toppserien.

...

Vi tør ikke lenger sjekke skattelistene

Antall søk har så langt gått ned med fra 1,77 millioner til drøyt 220.000!

...

Bare syltynn teori for Pors

Jerv-Pors 4-0 2-0). Bare et mirakel kan redde Pors fra nedrykk til 3. divisjon. Lørdagens kamp i Grimstad ble egentlig en parodi, med mye overvann og to røde kort til gjestene.