...
Havnedirektør Finn Flogstad har grunn til å smile etter at de har fått lån i Kommunalbanken. Foto: Arkivfoto

Fylkesmannen godkjenner låneopptak

Fylkesmannen i Telemark godkjenner et låneopptak for Grenland Havn i Kommunalbanken på 75 millioner kroner.

Publisert 30.11.2011 kl 16:20 Oppdatert 30.11.2011 kl 16:20

Tips en venn på e-post:Vedtaket om låneopptaket er gjort i Grenland Havneråd, etter bestemmelsene i Lov om interkommunale selskaper.

Bakgrunnen for låneopptaket er den framforhandlede avtalen mellom Grenland Havn IKS og Fjord Line A/S om rettigheter til bruk av Langesund Havneterminal for anløp av Fjord Lines ferger. Nødvendig utbygging har en kostnadsramme på 75 millioner kroner og skal i helhet finansieres gjennom låneopptak i Kommunalbanken.

Grenland Havn IKS har fått godkjenning til låneopptaket av alle eierkommunene. Fylkesmannen har gjennomgått at alle lover og regler for gyldige vedtak er fulgt, og at vedtektene i det interkommunale Grenland Havn IKS også er fulgt opp.

På forsiden nå


...

Femdobling av passasjertallene i Langesund

Fjord Line mer enn dobler passasjertallene på sine 4 skip i 2014. I Langesund er passasjertallene hittil mer enn femdoblet fra ifjor.

...

Lun stemning med Stein Torleif Bjella

Stein Torleif Bjella og hans band skapte lun stemning for 150 sittende publikummere på Hagescenen på Wrightegaarden onsdag kveld.

...

Trekker fulle hus på Bølgen

– Dette har gått over all forventning. Vi er helt overveldet av den gode responsen, sier Emil og Didrik Solli-Tangen.

...

Sailors billigst i byen på øl

Sailors Inn kan tilby Porsgrunn sentrums billigste halvliter. For 62 kroner kan du nyte en kald øl på puben. Før klokka 19 koster den nette 50 kroner.