...
Havnedirektør Finn Flogstad har grunn til å smile etter at de har fått lån i Kommunalbanken. Foto: Arkivfoto

Fylkesmannen godkjenner låneopptak

Fylkesmannen i Telemark godkjenner et låneopptak for Grenland Havn i Kommunalbanken på 75 millioner kroner.

Publisert 30.11.2011 kl 16:20 Oppdatert 30.11.2011 kl 16:20

Tips en venn på e-post:Vedtaket om låneopptaket er gjort i Grenland Havneråd, etter bestemmelsene i Lov om interkommunale selskaper.

Bakgrunnen for låneopptaket er den framforhandlede avtalen mellom Grenland Havn IKS og Fjord Line A/S om rettigheter til bruk av Langesund Havneterminal for anløp av Fjord Lines ferger. Nødvendig utbygging har en kostnadsramme på 75 millioner kroner og skal i helhet finansieres gjennom låneopptak i Kommunalbanken.

Grenland Havn IKS har fått godkjenning til låneopptaket av alle eierkommunene. Fylkesmannen har gjennomgått at alle lover og regler for gyldige vedtak er fulgt, og at vedtektene i det interkommunale Grenland Havn IKS også er fulgt opp.

På forsiden nå


...

– Må bake kaker for stemmene

Linda Mari Ødegaard-Jensen hadde sine metoder for å sikre seg de ekstra stemmene hun trengte for å vinne denne runden av kåringen Unge talenter.

...

Informerer om glemte kriser

Tre elever ved Heistad ungdomsskole har fått i oppgave å skrive om en av de glemte krisene i verden i 2014. Nå samarbeider de med Leger Uten Grenser.

...

Vard-ansatt for én dag

For å samle inn penger til Operasjon Dagsverk, tilbrakte Martine Øverland og Vibeke Aabø Ødegaard torsdagen på Vard i Brevik. Der fikk de orden på gutta.

...

Rydder E18 for småtrær

For å forhindre at trærne langs E18 vokser seg så store at de kan utgjøre en fare, har Statens vegvesen startet med rydding fra Brattås til Kjørholt.