...
Havnedirektør Finn Flogstad har grunn til å smile etter at de har fått lån i Kommunalbanken. Foto: Arkivfoto

Fylkesmannen godkjenner låneopptak

Fylkesmannen i Telemark godkjenner et låneopptak for Grenland Havn i Kommunalbanken på 75 millioner kroner.

Publisert 30.11.2011 kl 16:20 Oppdatert 30.11.2011 kl 16:20

Tips en venn på e-post:Vedtaket om låneopptaket er gjort i Grenland Havneråd, etter bestemmelsene i Lov om interkommunale selskaper.

Bakgrunnen for låneopptaket er den framforhandlede avtalen mellom Grenland Havn IKS og Fjord Line A/S om rettigheter til bruk av Langesund Havneterminal for anløp av Fjord Lines ferger. Nødvendig utbygging har en kostnadsramme på 75 millioner kroner og skal i helhet finansieres gjennom låneopptak i Kommunalbanken.

Grenland Havn IKS har fått godkjenning til låneopptaket av alle eierkommunene. Fylkesmannen har gjennomgått at alle lover og regler for gyldige vedtak er fulgt, og at vedtektene i det interkommunale Grenland Havn IKS også er fulgt opp.

På forsiden nå


...

Stor heimevernsøvelse i Brevik

Årets største HV-øvelse i Telemark og Buskerud skal skje i Brevik. Det er Telemark og Buskerud Heimevernsdistrikt (HV-03) som i perioden 2.-11. september skal gjennomføre øvelse Djerv, som er årets største øvelse for Heimevernet.

...

Amedia så vidt i pluss

Mediekonsernet er inne i en periode preget av kraftig omstilling.

...

Gledet de eldre med allsang

Med trekkspill, viser og hot club-musikk sørget streikende lærere for allsang og god stemning på Frednes sykehjem.

...

Johannes vant elektrisk sykkel

Johannes Måbø hadde aldri vunnet en gevinst i hele sitt liv. Derfor trodde han det var noen som tøyset med ham når han fikk en telefon som fortalte at han hadde vunnet ny sykkel.