...
Ole Gunnar Solskjær kommer ikke til å styrke stallen sin med en spiss i denne omgang. Foto: Rune Edøy, Tidens Krav

Neppe nytt spisskjøp

Ole Gunnar Solskjær og Molde vil neppe styrke stallen med en spiss før overgangsvinduet stenger 31. mars.

Publisert 29.03.2012 kl 13:16 Oppdatert 29.03.2012 kl 13:26

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.pd.no/89/5991717/2012-03-29T13:26:49Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.168.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

– Vi har mange spisser å velge i, men skal jeg hente noen, må de være mye bedre enn de vi har fra før. Vi har flere gode angripere, og jeg kjøper ikke en ekstra spiss som holder omtrent samme nivå. Det ser jeg ikke nytten i, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.

Han sier klubben ikke har 10-12 millioner kroner å bruke på en enkelt investering. Molde har ifølge lokalavisen finkjemmet markedet etter en rask og sterk angriper med målteft. Spillerne som har vært til vurdering er enten for dyre eller ikke gode nok.

– Ja, jeg tviler på at det skjer noe som helst rundt nye spillere. Det er ingenting som tyder på at vi kommer til å hente noen utenfra nå, sier Solskjær til Romsdals Budstikke. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Fellesrådet får slakt i rapport

På betalt oppdrag fra flere politiske partier, slakter juridisk tungvekter Johan Henrik Frøstrup Porsgrunn kirkelige fellesråds behandling av forsikringsoppgjøret etter kirkebrannen.

...

Betinget glede over avtalen

Selv og partene i lærerkonflikten mandag ble enige om en avtale som avslutter streiken, er Geir Evensen i Utdanningsforbundet i Porsgrunn betinget fornøyd. Nå skal den nye avtalen ut til uravstemning. Et nei betyr ny streik.

...

Hun skaffet 25 personer arbeid

NAV-veilederen ble overrasket da hun så hvor mange høyt utdannede folk som levde av sosialhjelp.

...

– Håper skolene vil ha tid til oss

Selv om skoleelever i Grenland har gått glipp av to uker med undervisning, håper ledelsen ved DuVerden at skolene fortsatt vil ha tid til å besøke senteret.