Ole Gunnar Solskjær kommer ikke til å styrke stallen sin med en spiss i denne omgang. Foto: Rune Edøy, Tidens Krav

Neppe nytt spisskjøp

Ole Gunnar Solskjær og Molde vil neppe styrke stallen med en spiss før overgangsvinduet stenger 31. mars.
Publisert 29.03.2012 kl 13:16 Oppdatert 29.03.2012 kl 13:26

Tips en venn på e-post:

– Vi har mange spisser å velge i, men skal jeg hente noen, må de være mye bedre enn de vi har fra før. Vi har flere gode angripere, og jeg kjøper ikke en ekstra spiss som holder omtrent samme nivå. Det ser jeg ikke nytten i, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.

Han sier klubben ikke har 10-12 millioner kroner å bruke på en enkelt investering. Molde har ifølge lokalavisen finkjemmet markedet etter en rask og sterk angriper med målteft. Spillerne som har vært til vurdering er enten for dyre eller ikke gode nok.

– Ja, jeg tviler på at det skjer noe som helst rundt nye spillere. Det er ingenting som tyder på at vi kommer til å hente noen utenfra nå, sier Solskjær til Romsdals Budstikke. (ANB-NTB)

På forsiden nå


Gir råd til bystyregruppa om å konsekvensutrede gruvedeponi

Representantskapet gir råd om å utrede

Representantskapet i Porsgrunn Arbeiderparti gir bystyregruppa råd om at de førstkommende torsdag stemmer for at det skal gjennomføres en konsekvensutredning av gruvedeponi i Brevik.

Ankesaken har startet

Ankesaken mot den tidligere politimannen som er tiltalt for å ha etterlatt Linn Madelen Bråthen i en hjelpeløs tilstand på Breviksbrua natt til 3. august 2013 har startet.

– Åpenbart krav på behandling

Leder av Stortingets Helse- og omsorgskomité mener det er åpenbart at rusmisbruker Espen Carlsen har krav på behandling.

– E18-forslag er dødfødt

Næringsdrivende på Moheim mener ny E18 med kryss på Lanner vil resultere i millioner av tapt omsetning for flere enn dem. Nå fronter de en ekstra påkjøring ved Moheim.