...
Ole Gunnar Solskjær kommer ikke til å styrke stallen sin med en spiss i denne omgang. Foto: Rune Edøy, Tidens Krav

Neppe nytt spisskjøp

Ole Gunnar Solskjær og Molde vil neppe styrke stallen med en spiss før overgangsvinduet stenger 31. mars.

Publisert 29.03.2012 kl 13:16 Oppdatert 29.03.2012 kl 13:26

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.pd.no/89/5991717/2012-03-29T13:26:49Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.200.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

– Vi har mange spisser å velge i, men skal jeg hente noen, må de være mye bedre enn de vi har fra før. Vi har flere gode angripere, og jeg kjøper ikke en ekstra spiss som holder omtrent samme nivå. Det ser jeg ikke nytten i, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.

Han sier klubben ikke har 10-12 millioner kroner å bruke på en enkelt investering. Molde har ifølge lokalavisen finkjemmet markedet etter en rask og sterk angriper med målteft. Spillerne som har vært til vurdering er enten for dyre eller ikke gode nok.

– Ja, jeg tviler på at det skjer noe som helst rundt nye spillere. Det er ingenting som tyder på at vi kommer til å hente noen utenfra nå, sier Solskjær til Romsdals Budstikke. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Båtfirma fratas alle båtplassene

Gøran Jensen tror at hele driftsgrunnlaget hans kan ryke dersom en advokat og Porsgrunn kommune klarer å presse ham vekk fra Fredneshalvøya.

...

Prøver seg som landstrykere

Uten reise- eller matpenger skal backpacker-studenter fra Grenland folkehøgskole besøke så mange fylker som mulig på fem dager.

...

Samler flasker til Japan-tur

Neste sommer setter Martin Gusfre og Vegard Storhaug og fire andre Heistad-speidere kursen mot Japan og World Scout Jamboree. Før den tid må de belage seg på mange besøk til panteautomaten.

...

– Lav rente resten av livet

Ernst Hagen fra Gabler AS kom med gladmeldingen at det kommer til å forbli lav rente i lang tid. Han mener faktisk at det vil være lav rente i resten av hans liv.