Ole Gunnar Solskjær kommer ikke til å styrke stallen sin med en spiss i denne omgang. Foto: Rune Edøy, Tidens Krav

Neppe nytt spisskjøp

Ole Gunnar Solskjær og Molde vil neppe styrke stallen med en spiss før overgangsvinduet stenger 31. mars.
Publisert 29.03.2012 kl 13:16 Oppdatert 29.03.2012 kl 13:26

Tips en venn på e-post:

– Vi har mange spisser å velge i, men skal jeg hente noen, må de være mye bedre enn de vi har fra før. Vi har flere gode angripere, og jeg kjøper ikke en ekstra spiss som holder omtrent samme nivå. Det ser jeg ikke nytten i, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.

Han sier klubben ikke har 10-12 millioner kroner å bruke på en enkelt investering. Molde har ifølge lokalavisen finkjemmet markedet etter en rask og sterk angriper med målteft. Spillerne som har vært til vurdering er enten for dyre eller ikke gode nok.

– Ja, jeg tviler på at det skjer noe som helst rundt nye spillere. Det er ingenting som tyder på at vi kommer til å hente noen utenfra nå, sier Solskjær til Romsdals Budstikke. (ANB-NTB)

På forsiden nå


– Skulle satt krav til museet

Tidligere PP-ansatt, Jan Erik Parr, mener Porsgrunn kommune skulle satt krav til Telemark Museum om å ivareta PPs historie med respekt.

– De skyver oss foran seg

Rullestolbruker Ragnar Anundsen sier arbeids- og sosialministeren skyver funksjonshemmede foran seg for å få vedtatt svekka rettigheter for arbeidstakere.

Friluftsåret 2015 i gang for full

Gikk berserk i skogen

11-åringene Ruben, Thea Emilie og Andrine hogde så barken spruta da PD besøkte Camp Berserk i Bjørkedal fredag.

Helgefyll krever mye politifolk

Politimester Rita Kilvær vil ha enda nærere samarbeid med kommune og restaurantnæring i Porsgrunn. Mye folk på byen krever store politiressurser.