...
Ole Gunnar Solskjær kommer ikke til å styrke stallen sin med en spiss i denne omgang. Foto: Rune Edøy, Tidens Krav

Neppe nytt spisskjøp

Ole Gunnar Solskjær og Molde vil neppe styrke stallen med en spiss før overgangsvinduet stenger 31. mars.

Publisert 29.03.2012 kl 13:16 Oppdatert 29.03.2012 kl 13:26

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.pd.no/89/5991717/2012-03-29T13:26:49Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.196.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

– Vi har mange spisser å velge i, men skal jeg hente noen, må de være mye bedre enn de vi har fra før. Vi har flere gode angripere, og jeg kjøper ikke en ekstra spiss som holder omtrent samme nivå. Det ser jeg ikke nytten i, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.

Han sier klubben ikke har 10-12 millioner kroner å bruke på en enkelt investering. Molde har ifølge lokalavisen finkjemmet markedet etter en rask og sterk angriper med målteft. Spillerne som har vært til vurdering er enten for dyre eller ikke gode nok.

– Ja, jeg tviler på at det skjer noe som helst rundt nye spillere. Det er ingenting som tyder på at vi kommer til å hente noen utenfra nå, sier Solskjær til Romsdals Budstikke. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

– Herre vil bli totalt ødelagt

Leder i Herre IF og funksjonsassistent ved Herre skole, Anne Kristin Aspheim Bærø, frykter at en nedleggelse av ungdomstrinnet vil føre til at lokalsamfunnet blir fullstendig rasert.

...

Ønsker rask og ryddig prosess

Tillitsvalgt ved Jorkjend i Porsgrunn håper ledelsen er snare med å informere dem som blir berørt, etter at det ble varslet kutt på 10-12 årsverk.

...

Unge vet lite om cannabis-effekt

Helsesøstrene Stine Ødegaard og Elisabeth Ness Andersen mener ungdom ikke forstår de egentlige farene ved bruk av cannabis.

...

Tar brev fra Erna på alvor

Ordfører Øystein Beyer sier han ikke har mottatt informasjon om det skal finnes radikalisert ungdom i noen av Porsgrunns bydeler.