...
Ole Martin Kjær skal som leder av Bamble Musikkråd gjøre sitt beste for å fronte musikklivets interesser. Foto: Andreas Bjerløv Karlsen

Skal sørge for å bli hørt i gangene

Bamble Musikkråd er stablet på beina. Endelig, vil nok mange i kommunens musikkliv si. Ole Martin Kjær har fått det ærefulle oppdraget å stå i front.

Publisert 28.09.2012 kl 19:35 Oppdatert 28.09.2012 kl 19:35

Tips en venn på e-post:– Vårt mandat er å være et koordinerende organ for musikklivet i byen, både for de frivillige og de profesjonelle aktørene. Sammen har vi en mye sterkere stemme inn mot kommunen og det politiske miljøet, sier Ole Martin Kjær.

Han kan vise til nok av eksempler på at korps og andre i musikklivet må slite med å få gjennomslag for sine egeninteresser.

– Som alle vet sliter de med elendige øvingslokaler, og må bruke bomberom og gymsaler med forferdelig akustikk. De fortjener langt bedre, sier han.

Lagerbygg og større sal

Men det aller viktigste for Bamble Musikkråd er å få fart på byggingen av et lagerbygg med vareheis på baksiden av Sentrumsgården, og få utvidet konsertsalen med 50 seter slik at 300 publikummere får plass.

– Vi skulle gjerne sett at dette arbeidet var sluttført før premieren på Mandssangrevyen 9. november, men så fort går det nok ikke, humrer Kjær.

Han håper at det i hvert fall får plass på kommunebudsjettet i 2014.

– Totalrammen for nytt lagerbygg på 105 kvadrat og utvidelse av salen i Sentrumsgården er på 24 millioner kroner. Men kommunen skal ha honnør for at garderoben, publikumstoalettene og kjøkkendelen nå er pusset opp for over to millioner kroner, sier Ole Martin Kjær, som regner med å bli hørt når han synger ut Bamble Musikkråds meninger og ønsker i rådhusgangene framover.

På forsiden nå


...

Bambling siktet for voldtekt

Klokka fem torsdag morgen ble en bambling hentet av fire polititjenestemenn på sin hjemmeadresse. Han er nå siktet for en voldtekt som skal ha funnet sted i april.

...

Åpner sengepost på sykehuset

«Barmhjertighetens hospital» skal gi gratis helsehjelp til fattige i Manila. Nå er utfordringen å skaffe nok penger til å få begge sengeavdelingene i drift og sikre økonomien for framtida. Rachel Trovis stiftelse ønsker derfor å leie lokaler i sentrum for å drive bruktbutikk.

...

Baker Bøch fyller 80 år

Smørkakene er nok det han er mest kjent for. Lørdag fyller baker Jan Erik Bøch fra Brevik 80 år.

...

Melder seg ut av By og Nær

Leder av By og Nærmiljøpartiet siden 2011, Jan Erik Parr, har meldt seg ut av partiet.