...
Ole Martin Kjær skal som leder av Bamble Musikkråd gjøre sitt beste for å fronte musikklivets interesser. Foto: Andreas Bjerløv Karlsen

Skal sørge for å bli hørt i gangene

Bamble Musikkråd er stablet på beina. Endelig, vil nok mange i kommunens musikkliv si. Ole Martin Kjær har fått det ærefulle oppdraget å stå i front.

Publisert 28.09.2012 kl 19:35 Oppdatert 28.09.2012 kl 19:35

Tips en venn på e-post:– Vårt mandat er å være et koordinerende organ for musikklivet i byen, både for de frivillige og de profesjonelle aktørene. Sammen har vi en mye sterkere stemme inn mot kommunen og det politiske miljøet, sier Ole Martin Kjær.

Han kan vise til nok av eksempler på at korps og andre i musikklivet må slite med å få gjennomslag for sine egeninteresser.

– Som alle vet sliter de med elendige øvingslokaler, og må bruke bomberom og gymsaler med forferdelig akustikk. De fortjener langt bedre, sier han.

Lagerbygg og større sal

Men det aller viktigste for Bamble Musikkråd er å få fart på byggingen av et lagerbygg med vareheis på baksiden av Sentrumsgården, og få utvidet konsertsalen med 50 seter slik at 300 publikummere får plass.

– Vi skulle gjerne sett at dette arbeidet var sluttført før premieren på Mandssangrevyen 9. november, men så fort går det nok ikke, humrer Kjær.

Han håper at det i hvert fall får plass på kommunebudsjettet i 2014.

– Totalrammen for nytt lagerbygg på 105 kvadrat og utvidelse av salen i Sentrumsgården er på 24 millioner kroner. Men kommunen skal ha honnør for at garderoben, publikumstoalettene og kjøkkendelen nå er pusset opp for over to millioner kroner, sier Ole Martin Kjær, som regner med å bli hørt når han synger ut Bamble Musikkråds meninger og ønsker i rådhusgangene framover.

På forsiden nå


...

– Hvor er du, Robin?

Familie og venner har startet sin egen leteaksjon etter Robin Olsen Haugen (23). Dette gjør de parallelt med politiets etterforskning for å holde trykket oppe, etter at mediefokuset avtok.

...

Sterke, engasjerte stemmer på Heistad

Porsgrunn Arbeiderpartis 1. kandidat til kommunevalget i 2015, Robin Kåss, møtte de sterke, engasjerte stemmene på Heistad da Heistad Arbeiderlag hadde invitert til innspill til valgprogrammet onsdag kveld.

...

Sykehustopper inn på teppet

Sykehusdirektør Bess Frøyshov og klinikksjef Per Urdahl måtte komme med redegjørelse, etter kritikk mot nedlegging av geriatrisk avdeling.

...

Leif Bryn gir seg i politikken

Leif Bryn gir seg i politikken etter denne valgperioden for å være mer blomsterhandler. Men han melder seg ikke ut av By og Nærmiljøpartiet.