Porsgrunnsgutten Jan Tore Amundsen er klar for FK Tønsberg. Også Notodden vil ha 26-åringen som denne høsten har vært ute med et benbrudd.

Amundsen klar for FK Tønsberg

Jan Tore Amundsen har skrevet under en ettårskontrakt med FK Tønsberg. Midtbanespilleren hadde også et muntlig tilbud fra Brede Halvorsens Notodden.
Publisert 17.12.2009 kl 19:36 Oppdatert 17.12.2009 kl 19:36

Tips en venn på e-post:26-åringen innrømmer at Vestfold-klubbens medisinske apparat var en medvirkende årsak til at han valgte dem.

– Da de tok kontakt med meg i forrige uke var det første de gjorde å sjekke statusen på beinbruddet mitt. Det har ingen av de andre klubbene jeg har vært i kontakt med tenkt på, forteller Amundsen.

Han var nemlig forespeilet bedre økonomiske rammebetingelser dersom han ville fortsette i Notodden.

– Det stemmer. Kontrakten med Tønsberg gjør at jeg blir halvprofesjonell, bekrefter Amundsen.

Går for opprykk

Sammen med Amundsen ble Einar Kalsæg presentert som ny Tønsberg-spiller. Til sammen har duoen over 100 eliteseriekamper. Amundsen innrømmer at klubbens satsing mot 1. divisjon var viktig for ham.

– FK Tønsberg er en spennende klubb. De har mange tilskuere på kampene sine, og dette blir en fin miljøforandring for meg.

Den tidligere Odd-spilleren er forespeilet en av de to sentrale midtbanerollene i en 4-4-2-formasjon.

– Det passer meg veldig bra, konkluderer han.

FK Tønsberg har jaktet opprykk i flere sesonger uten hell. Amundsen innrømmer at denne sesongen blir viktig med tanke på klubbens videre satsing.

– Etter hva jeg har fortstått skrur de igjen krana dersom det ikke blir opprykk denne gangen. I Trondheim

Amundsen tilbringer for tiden hverdagen i Trondheim på familiens hytte.

– Planen er å feire julen i Porsgrunn, avslutter Jan Tore Amundsen.

På forsiden nå


...

Dobbelt så mye familievold

Bamble lensmannskontor har dobbelt så mange familievoldssaker så langt i år som i fjor. Blir jula som normalt, vil det bety at det i snitt har vært tre saker i måneden i 2014.

...

Pors med sliteseier i toppkampen

Pors tok imot Tønsberg til toppkamp i innebandyens 2. divisjon onsdag. Tønsberg har hatt en knallsterk sesong og har inntatt 2. plassen a poeng med Pors, men med 1 kamp mindre spilt.

...

Finner ikke gjerningsmann

Politiets etterforskning har ikke avdekket opplysninger som kan identifisere personen som tente på Vestregate 20.

...

Ung lærer på Porsgrunn vgs

Han har egne eksamener på samme tid som elevene hans har heldagsprøve. I julen blir det ut på ski og retting mellom øktene. Det mangler ikke energi og pågangsmot hos Christian Bakke (22).