Porsgrunnsgutten Jan Tore Amundsen er klar for FK Tønsberg. Også Notodden vil ha 26-åringen som denne høsten har vært ute med et benbrudd.

Amundsen klar for FK Tønsberg

Jan Tore Amundsen har skrevet under en ettårskontrakt med FK Tønsberg. Midtbanespilleren hadde også et muntlig tilbud fra Brede Halvorsens Notodden.
Publisert 17.12.2009 kl 19:36 Oppdatert 17.12.2009 kl 19:36

Tips en venn på e-post:26-åringen innrømmer at Vestfold-klubbens medisinske apparat var en medvirkende årsak til at han valgte dem.

– Da de tok kontakt med meg i forrige uke var det første de gjorde å sjekke statusen på beinbruddet mitt. Det har ingen av de andre klubbene jeg har vært i kontakt med tenkt på, forteller Amundsen.

Han var nemlig forespeilet bedre økonomiske rammebetingelser dersom han ville fortsette i Notodden.

– Det stemmer. Kontrakten med Tønsberg gjør at jeg blir halvprofesjonell, bekrefter Amundsen.

Går for opprykk

Sammen med Amundsen ble Einar Kalsæg presentert som ny Tønsberg-spiller. Til sammen har duoen over 100 eliteseriekamper. Amundsen innrømmer at klubbens satsing mot 1. divisjon var viktig for ham.

– FK Tønsberg er en spennende klubb. De har mange tilskuere på kampene sine, og dette blir en fin miljøforandring for meg.

Den tidligere Odd-spilleren er forespeilet en av de to sentrale midtbanerollene i en 4-4-2-formasjon.

– Det passer meg veldig bra, konkluderer han.

FK Tønsberg har jaktet opprykk i flere sesonger uten hell. Amundsen innrømmer at denne sesongen blir viktig med tanke på klubbens videre satsing.

– Etter hva jeg har fortstått skrur de igjen krana dersom det ikke blir opprykk denne gangen. I Trondheim

Amundsen tilbringer for tiden hverdagen i Trondheim på familiens hytte.

– Planen er å feire julen i Porsgrunn, avslutter Jan Tore Amundsen.

På forsiden nå


Informerte om storstilt utbygging

Tradisjonen tro inviterte ordfører Øystein Beyer folket til Ælvespeilet for å gi en innføring i hva som skjer i Porsgrunn framover. På programmet sto utbygging av Down Town og Porsgrunn Mekaniske Verksted, Gatebruksplan og Lilleelvkrysset. De godt voksne møtte opp.

Ropte seg rett i arresten

En mann i 30-årene ropte og bar seg i Brevik søndag morgen. Det endte med et besøk i arresten for ordensforstyrelser.

Geddy byr på seg sjøl

Med «Mitt liv som mann» har hun reist over hele verden og tatt publikum med på en munter og selvbiografisk reise. Likevel er Geddy Aniksdal spent før hun inntar kulturhuset neste uke.

Nytt Down Town presentert

På ordførerens nyttårsmøte i Ælvespeilet i formiddag har Down Town-eierne Sektor lagt fram ny skisse for hvordan de planlegger det nye kjøpesenteret.