Amundsen klar for FK Tønsberg

Jan Tore Amundsen har skrevet under en ettårskontrakt med FK Tønsberg. Midtbanespilleren hadde også et muntlig tilbud fra Brede Halvorsens Notodden.

Publisert 17.12.2009 kl 19:36 Oppdatert 17.12.2009 kl 19:36

Tips en venn på e-post:


...
Porsgrunnsgutten Jan Tore Amundsen er klar for FK Tønsberg. Også Notodden vil ha 26-åringen som denne høsten har vært ute med et benbrudd.

26-åringen innrømmer at Vestfold-klubbens medisinske apparat var en medvirkende årsak til at han valgte dem.

– Da de tok kontakt med meg i forrige uke var det første de gjorde å sjekke statusen på beinbruddet mitt. Det har ingen av de andre klubbene jeg har vært i kontakt med tenkt på, forteller Amundsen.

Han var nemlig forespeilet bedre økonomiske rammebetingelser dersom han ville fortsette i Notodden.

– Det stemmer. Kontrakten med Tønsberg gjør at jeg blir halvprofesjonell, bekrefter Amundsen.

Går for opprykk

Sammen med Amundsen ble Einar Kalsæg presentert som ny Tønsberg-spiller. Til sammen har duoen over 100 eliteseriekamper. Amundsen innrømmer at klubbens satsing mot 1. divisjon var viktig for ham.

– FK Tønsberg er en spennende klubb. De har mange tilskuere på kampene sine, og dette blir en fin miljøforandring for meg.

Den tidligere Odd-spilleren er forespeilet en av de to sentrale midtbanerollene i en 4-4-2-formasjon.

– Det passer meg veldig bra, konkluderer han.

FK Tønsberg har jaktet opprykk i flere sesonger uten hell. Amundsen innrømmer at denne sesongen blir viktig med tanke på klubbens videre satsing.

– Etter hva jeg har fortstått skrur de igjen krana dersom det ikke blir opprykk denne gangen. I Trondheim

Amundsen tilbringer for tiden hverdagen i Trondheim på familiens hytte.

– Planen er å feire julen i Porsgrunn, avslutter Jan Tore Amundsen.

På forsiden nå


...

– Liker plan for Øvre Frednes

Utbygging med 40 eldreleiligheter, et mulig glassbygg som skal sammenbinde den vernede villaen på Øvre Frednes med en boligblokk og stor p-garasje under bakken: Politikerne er positive til alt sammen.

...

Avsluttet showet

Pors Håndball-Pors Fotball 30-19 (13-9). Showkampens toppscorer Christoffer Riis avsluttet med en strålende backhandscoring for fotballguttene. Det var imidlertid jentene som kunne juble høyest, etter en meget komfortabel seier.

...

Varsler tilsyn på Akrobaten

Kommunalsjef Inger Lysa varsler tilsyn i barnehagen der en fem år gammel gutt ble spyttet på og slått av ansatte ved to anledninger. Barnehagen har beklaget hendelsene.

...

Breviksbrua blir snart døgnåpen

Fra og med slutten av november åpnes Breviksbrua for gående, syklister og mopeder hele døgnet i begge retninger. For bilister blir sørgående kjørefelt åpent hele døgnet.