...
Anders Rambekk vender tilbake til Urædd. Det er Urædd-trener Stian Thommesen (t.h.) godt fornøyd med. Foto: Stian Kittilsen

Anders Rambekk vender «hjem»

Etter 12 sesonger på toppnivå i norsk fotball, vender Anders Rambekk tilbake til moderklubben Urædd.

Publisert 25.01.2011 kl 20:43 Oppdatert 25.01.2011 kl 20:43

Tips en venn på e-post:Det var i Urædd-trøya og på Kjølnes at Anders Rambekk tok sine første spark på ballen. Det var også der han fikk sin seniordebut, før ferden gikk videre til Pors, Odd, Lillestrøm og tilbake til Odd. Nå vender 34-åringen «hjem» til Kjølnes.

– Urædd var en viktig del av oppveksten min. Det var der jeg begynte å spille fotball som 8-9-åring. Det er klart klubben betyr mye for meg, sier Rambekk, som også har hatt henvendelser fra flere andre lokale klubber.

– På banen for å vinne

Selv om overgangen fra eliteseriespill med Odd til 3. divisjonsfotball med Urædd kan regnes som en solid nedtrapping, er det ikke snakk om at Rambekk har motivasjonsproblemer.

– Selv om jeg ikke ønsket å fortsette på toppnivå, synes jeg fortsatt at fotball er veldig gøy. Jeg går alltid på banen for å vinne, smiler mannen som fikk sju landskamper i periode 2006-07.

Savner ikke toppfotballen

For knappe tre måneder siden spilte han sin siste kamp i eliteserien, da Odd spilte 1-1 mot Brann i Bergen.

– Savner du toppidretten?

– Nei, det har jeg rett og slett ikke hatt tid til. Jeg har akkurat startet opp firmaet Reklame- service Grenland, og har nok å gjøre på den fronten, forteller Rambekk, som i tillegg til å spille for Urædd skal selge reklame og profilere klubben.

Vara i Odd-styret

Rambekk har også inngått avtale om et slik engasjement med Skotfoss. I tillegg har han takket ja til en deltidsstilling for den kristne idrettsorganisasjonen KRIK.

– Jeg har også blitt innstilt som varamedlem til styret i Odd, så jeg har ingen problemer med å fylle tiden, smiler han.

På forsiden nå


...

Kronprinsen

Lørdagsportrettet:

Her er 37-åringen som har satt seg som mål å stanse høyrebølgen og arve Ap-tronen etter Porsgrunns populære ordfører Øystein Beyer. Robin Kåss vil utjevne forskjellene på folk og gjøre Porsgrunn mer sosialdemokratisk.

...

Ber sistemann skru av lyset

Krangefanten (Se opp for ironi):

Tidligere denne uka tok snekker og trubadur Gunnar West Sørlie med PD ut på bøljan blå for å fortelle at han har meldt seg ut av Porsgrunn Frp.

...

– Ap-forslag vil skade Porsgrunn

Espen Storvand (H) ber politikerkolleger i Ap være på vakt for å hindre at partiets egne på Stortinget driver storby-politikk som er skadelig for Porsgrunn.

...

Kompromiss skal løse striden

Sjømannsforeningen må gi avkall på rettigheter i DuVerden-bygget. Skipsmodeller og malerier blir trolig flyttet ut fra lokaler foreningen har brukt som sine egne.