Arne Tovik er død

Politisk redaktør Arne Tovik i Varden er død, bare 53 år gammel.

Publisert 09.06.2009 kl 14:00 Oppdatert 09.06.2009 kl 14:08

Tips en venn på e-post:


...
Arne Tovik døde mandag kveld. Foto: Tomas Bakken

Tovik har jobbet både i PD, TA, NRK Telemark og Varden.

- Dette er en svært tung og trist dag, sier ansvarlig redaktør i Varden, Lars Kise.

Han karakteriserer Tovik som en institusjon i Telemark.

- Arne har vært en av de mest markante journalistene, redaktørene og kommentatorene i Telemark de siste tjue årene, sier Lars Kise til varden.no

Tovik var redaksjonssekretær i PD på 80-tallet. Senere fikk han jobben som "ryddegutt" i TA, og var ansvarlig redaktør under den store omleggingen tidlig på 90-tallet. Deretter bar ferden videre til NRK Telemark, og de siste fem årene har han jobbet i Varden.

På forsiden nå


...

Porsgrunn er best i helsefag

Lærlingene Malene Myre og Ann Karin Thorsell feide konkurrentene av banen under fylkesmesterskapet i helsearbeiderfaget i Ælvespeilet.

...

Skal kartlegge alle overdoser

Politiet og Porsgrunn kommune har startet et nytt samarbeid for å få ned antall overdoser. Fortsatt unnlater noen å melde overdoser til politi og nødsentral, av frykt for straff.

...

Seierfest på Seiersten

Drøbak/Frogn-Pors 1-4 (0-1). Åge Fluge og resten av de fire Pors-supporterne sang seierssangen allerede i pausa da Pors tok seg lekende lett videre til 2. runde torsdag kveld.

...

– Her skjønner de ikke poenget

I Bergsbygda har kommunen brukt drøyt 100.000 kroner på ny moderne stasjon for avfall fra hyttene. Systemet skal være enkelt, unntatt for noen.