Arne Tovik døde mandag kveld. Foto: Tomas Bakken

Arne Tovik er død

Politisk redaktør Arne Tovik i Varden er død, bare 53 år gammel.
Publisert 09.06.2009 kl 14:00 Oppdatert 09.06.2009 kl 14:08

Tips en venn på e-post:Tovik har jobbet både i PD, TA, NRK Telemark og Varden.

- Dette er en svært tung og trist dag, sier ansvarlig redaktør i Varden, Lars Kise.

Han karakteriserer Tovik som en institusjon i Telemark.

- Arne har vært en av de mest markante journalistene, redaktørene og kommentatorene i Telemark de siste tjue årene, sier Lars Kise til varden.no

Tovik var redaksjonssekretær i PD på 80-tallet. Senere fikk han jobben som "ryddegutt" i TA, og var ansvarlig redaktør under den store omleggingen tidlig på 90-tallet. Deretter bar ferden videre til NRK Telemark, og de siste fem årene har han jobbet i Varden.

På forsiden nå


– I forkant på Porsgrunn Mek.

Vernemyndighetene frykter allerede at investorene som vil bygge opptil 350 leiligheter på Porsgrunn Mek.-tomta vil rive så mye gammel bebyggelse at porsgrunnshistorie ødelegges.

– Gårdeierne vil investere i byen

Lars Iver Larsen regner med smekkfull konferansesal når gårdeiere og næringsdrivende skal møte politikere og planleggere til stormøte om byplanlegging.

– Dette er mistillit mot utvalget

Magnus raser mot sine egne

Formannskapet bestemte at de selv skal være styringsgruppe for skolestrukturutredningen i Bamble. Det fikk utvalgsleder Knut Magnus (V) til å se rødt.

17-åringene Markus og Rafik

Førstereis med Odd til La Manga

Tre dager før Odd dro til La Manga, fikk Heistad-gutten Markus Kaasa (17) tilbud om å være med på treningsleiren. Nå tar han til seg all læringen han kan få av eliteseriespillerne.