Arne Tovik er død

Politisk redaktør Arne Tovik i Varden er død, bare 53 år gammel.

Publisert 09.06.2009 kl 14:00 Oppdatert 09.06.2009 kl 14:08

Tips en venn på e-post:


...
Arne Tovik døde mandag kveld. Foto: Tomas Bakken

Tovik har jobbet både i PD, TA, NRK Telemark og Varden.

- Dette er en svært tung og trist dag, sier ansvarlig redaktør i Varden, Lars Kise.

Han karakteriserer Tovik som en institusjon i Telemark.

- Arne har vært en av de mest markante journalistene, redaktørene og kommentatorene i Telemark de siste tjue årene, sier Lars Kise til varden.no

Tovik var redaksjonssekretær i PD på 80-tallet. Senere fikk han jobben som "ryddegutt" i TA, og var ansvarlig redaktør under den store omleggingen tidlig på 90-tallet. Deretter bar ferden videre til NRK Telemark, og de siste fem årene har han jobbet i Varden.

På forsiden nå


...

Burvokter i Tele-toppen

Mona Kjerstine Damgaard Solli fra Stathelle er plukket ut til regionsamling som fotballmålvakt og til spillerutviklingssamlinger som håndballmålvakt. Og foreløpig vil hun holde på med begge deler.

...

– 1 sjanse til å filme scenen

Ingenting overlates til tilfeldighetene når gjengen i Stachnik Film skal spille inn den viktigste scenen i smuglerfilm-prosjektet «Konkurs».

...

Bildrapssak for retten i januar

Mannen som er tiltalt for å ha kjørt på en 22 år gammel mann fra Bamble i bakken opp forbi Bamble bibliotek, må møte i retten i januar.

...

– Retrokjoler kan brukes til alt

Torsdag åpner Mette Wickmann Hem kjolebutikken Josefine i Storgata 122, etter å ha opplevd braksuksess med salg av retrokjoler i Langesund.