Joakim Dan Jørgensen forsøker å komme seg unna Håkan Islinger i filmen «Bad Karma In Little Porsgrunn». Kjetil Vinorum blir ufrivillig kastet i veien for forfølgeren. Foto: Sigmund Grønlie Bolme

Dårlig karma i Porsgrunn

Tirsdag startet innspillingen av Porsgrunns nye actionfilm. Filmingen av «Bad Karma in little Porsgrunn» ble åpnet med en dramatisk flukt gjennom byens gater.
Publisert 27.07.2010 kl 18:25 Oppdatert 27.07.2010 kl 18:25

Tips en venn på e-post:To arbeidsløse porsgrunnskarer møter sint svenske. Det er plottet i Jarle Berntsens nye film. Tirsdag startet opptakene, og det var action allerede fra første scene med en dramatisk jakt gjennom Porsgrunns gater.

Det var skuespiller Joakim Dan Jørgensen som tok beina på nakken. Han spurtet det han var kar om for å komme unna Håkan Islinger som spiller svensken med dårlig humør. Filmingen ble gjort av Jørn Steen som satt godt plassert i en rullestol trukket av Jarle Berntsen.

Filmer med speilrefleks

Det spesielle med denne filmen er at den blir filmet i sin helhet med et vanlig speilreflekskamera.

Steen forteller at dette er en teknikk han har prøvd før, men ikke i så stort omfang som nå.

– Jeg har forsøkt dette tidligere, så jeg regner med at det skal gå bra. Hele dette prosjektet har litt drag av å være et prøveprosjekt. Både når det kommer til teknikk og samarbeidet med Jarle, sier han.

Steen hang seg på «Big Trouble»-konseptet etter at han så den forrige filmen «Big Trouble In Little Porsgrunn». Håpet er at samarbeidet mellom Berntsen og Steen etter hvert skal begynne å generere litt penger.

– Vi eksperimenterer litt, og planen er å lage noe mer kommersielt senere, sier Steen. Berntsen er i alle fall veldig fornøyd med samarbeidet og mener at Steen bringer mye kunnskap og evnen til å organisere inn i prosjektet.

– Hvis du hadde vært dame Jørn, så hadde jeg gifta meg med deg, sier Berntsen fornøyd.

– Følelsen er ikke helt gjensidig, ler Steen.

Partnerskapet fortsetter i alle fall en stund til.

Filmingen av «Bad Karma...» skal være over om 14 dager om alt går etter planen.

På forsiden nå


...

– Et fargerikt samarbeid

8. januar 2015 ville Elvis Presley fylt 80 år. Det markerer tre av Norges fremste på rock, country og blues ved å turnere landet rundt.

...

Lørdagsportrettet:

Håkon blåser liv i drømmen

Når årets SMOG går av stabelen i romjula, er det Håkon Guttormsen som åpner ballet. Den fremadstormende trompetisten fra Langesund har med seg medstudenter fra København i bandet han har kalt Håkon Guttormsen Kvartett. Den målbevisste unggutten er på vei til å blåse liv i drømmen om å leve av musikken.

...

Inviterer til en trivelig julaften

Julaften inviteres alle, som av en eller annen grunn er aleine, til å spise julemiddag og tilbringe en hyggelig ettermiddag sammen med andre på Vestsiden menighetshus.

...

Egen sykdom ble en vekker

Da Bjørnar Natedal i Tipp Transport fikk konstatert nyresvikt i sommer, fikk han god hjelp av nyreforeningen. Nå ønsker bedriften å gi noe tilbake, og har donert 15.000 kroner.