Anders Vangen er død etter en tids sykdom. Foto: Haakon Wærstad

Anders Vangen er død

Operakongen og hele Porsgrunns Anders Vangen døde søndag kveld, bare 53 år gammel. Hans gode venn og kollega Jan Erik Fillan har lagt ut følgende oppdatering på Facebook:
Publisert 20.05.2013 kl 11:21 Oppdatert 20.05.2013 kl 14:55

Tips en venn på e-post:

Kjære alle venner av Anders Vangen!

Nå har den nærmeste familie og nære venner fått denne beskjeden, og jeg publiserer dette i samråd med familien.

Som dere alle vet har Anders vært svært syk den siste tiden, og kroppen har vært under stor påkjenning med flere hjerteinfarkt og påfølgende operasjoner.

Den siste uken har han ligget på Sykehuset Telemark hvor legene har gjort alt de kunne for ham. Likevel ble han stadig svakere og det er med stor sorg vi nå meddeler at Anders sovnet fredelig inn søndag kveld den 19.mai. Dette er ufattelig trist og uvirkelig. Vi har mistet en nær venn, kollega og kunstner som har betydd enormt mye for så mange.

På forsiden nå


Solli-Tangen invaderer USA

Emil og Didrik Solli-Tangen er nå etterspurt vare i USA. Operabrødrene svarer med å gi amerikanerne åtte forestillinger.

Ønsker mulla Krekar som skiamuslim

Kranglefanten: Parhestene justisminister Anders Anundsen og hans rådgiver André Kolve fra Porsgrunn har lagt en hemmelig strategi om å konvertere mulla Krekar til å bli en såkalt skiamuslim.

– Min mest krevende rolle

«Meg og mamma» forteller historien om Rikard som vokser opp med en mor som drikker. Tobias Vik står aleine på scenen og spiller begge rollene. Onsdag er det premiere i Ælvespeilet.

Setter et viktig problem på dagsorden

– Tobias Vik gjør en sterk innsats på scenen og leverer en gripende, humoristisk og litt sår forestilling.