...
Anders Vangen er død etter en tids sykdom. Foto: Haakon Wærstad

Anders Vangen er død

Operakongen og hele Porsgrunns Anders Vangen døde søndag kveld, bare 53 år gammel. Hans gode venn og kollega Jan Erik Fillan har lagt ut følgende oppdatering på Facebook:

Publisert 20.05.2013 kl 11:21 Oppdatert 20.05.2013 kl 14:55

Tips en venn på e-post:

Kjære alle venner av Anders Vangen!

Nå har den nærmeste familie og nære venner fått denne beskjeden, og jeg publiserer dette i samråd med familien.

Som dere alle vet har Anders vært svært syk den siste tiden, og kroppen har vært under stor påkjenning med flere hjerteinfarkt og påfølgende operasjoner.

Den siste uken har han ligget på Sykehuset Telemark hvor legene har gjort alt de kunne for ham. Likevel ble han stadig svakere og det er med stor sorg vi nå meddeler at Anders sovnet fredelig inn søndag kveld den 19.mai. Dette er ufattelig trist og uvirkelig. Vi har mistet en nær venn, kollega og kunstner som har betydd enormt mye for så mange.

På forsiden nå


...

Ny slakt av kirkesaken

Advokat Johan Henrik Frøstrup har på oppdrag fra partiet Rødt laget en ny betenkning om forsikringsoppgjøret etter kirkebrannen og peker på alvorlige saksbehandlingsfeil.

...

Trakk seg fra fylkeslista

Tom Egil Flata har trukket seg fra sin foreslåtte 5. plass på Telemark Arbeiderpartis fylkesliste.

...

Månedens idrettsnavn

Slik er stillingen i kåringen av månedens idrettsnavn for september. Fredag klokken 12.00:

...

Skrekkens hus på Sundjordet

Helge Tverdal har den mest groteske boden i Porsgrunn. Store og små skrømt får i kveld (fredag) mulighet til å hilse på «Dr. Evil» og legge ned blomster på graven til «Freddy Krueger».