...
Anders Vangen er død etter en tids sykdom. Foto: Haakon Wærstad

Anders Vangen er død

Operakongen og hele Porsgrunns Anders Vangen døde søndag kveld, bare 53 år gammel. Hans gode venn og kollega Jan Erik Fillan har lagt ut følgende oppdatering på Facebook:

Publisert 20.05.2013 kl 11:21 Oppdatert 20.05.2013 kl 14:55

Tips en venn på e-post:

Kjære alle venner av Anders Vangen!

Nå har den nærmeste familie og nære venner fått denne beskjeden, og jeg publiserer dette i samråd med familien.

Som dere alle vet har Anders vært svært syk den siste tiden, og kroppen har vært under stor påkjenning med flere hjerteinfarkt og påfølgende operasjoner.

Den siste uken har han ligget på Sykehuset Telemark hvor legene har gjort alt de kunne for ham. Likevel ble han stadig svakere og det er med stor sorg vi nå meddeler at Anders sovnet fredelig inn søndag kveld den 19.mai. Dette er ufattelig trist og uvirkelig. Vi har mistet en nær venn, kollega og kunstner som har betydd enormt mye for så mange.

På forsiden nå


...

Kjempet seg tilbake i jobb

Etter mange år med sykdom mistet Ove Ødegaard livsgnisten. Han møtte veggen, og trodde aldri han skulle klare å komme seg tilbake i jobb.

Tatt på fersken i storgata

En mann med ukjent identitet er satt i arrest etter å ha blitt tatt på fersk gjerning på tyveritokt i Storgata i Porsgrunn søndag morgen.

...

Jäg er inte sjuk, jäg er bare svensk

Kranglefanten

Svensker er som kjent ikke de smarteste her på kloden. Det kan lillebror Emil Solli-Tangen underskrive på etter at en fra broderfolket stjal ipad’en hans i forrige uke.

...

Hydro-ansattes feriedrøm i Spania

HAF-leder Tor-Morten Thorsen har fått både ris og ros etter at fagforeninga på Herøya bestemte seg for å kjøpe sesongkort i Odd for 1,5 millioner kroner tidligere i høst. I forrige uke nøt han late feriedager på en av Hydrohytters leiligheter i spanske Santa Pola.