...
Anders Vangen er død etter en tids sykdom. Foto: Haakon Wærstad

Anders Vangen er død

Operakongen og hele Porsgrunns Anders Vangen døde søndag kveld, bare 53 år gammel. Hans gode venn og kollega Jan Erik Fillan har lagt ut følgende oppdatering på Facebook:

Publisert 20.05.2013 kl 11:21 Oppdatert 20.05.2013 kl 14:55

Tips en venn på e-post:

Kjære alle venner av Anders Vangen!

Nå har den nærmeste familie og nære venner fått denne beskjeden, og jeg publiserer dette i samråd med familien.

Som dere alle vet har Anders vært svært syk den siste tiden, og kroppen har vært under stor påkjenning med flere hjerteinfarkt og påfølgende operasjoner.

Den siste uken har han ligget på Sykehuset Telemark hvor legene har gjort alt de kunne for ham. Likevel ble han stadig svakere og det er med stor sorg vi nå meddeler at Anders sovnet fredelig inn søndag kveld den 19.mai. Dette er ufattelig trist og uvirkelig. Vi har mistet en nær venn, kollega og kunstner som har betydd enormt mye for så mange.

På forsiden nå


...

Meldte seg ut av Frp i frustrasjon

Gunnar West Sørlie (64) meldte seg ut av Porsgrunn Frp onsdag i forrige uke. – Det er for lite folk og engasjement i partigruppa, begrunner Sørlie den overraskende utmeldelsen med.

...

Oljeflak i Breviksstrømmen

Brannvesenet i Brevik sendte tirsdag morgen ut båt for å forsøke å lokalisere kilden til en innkommet melding om oljeflak i Breviksstrømmen.

...

– Gunnar burde sagt fra tidligere

– Jeg syns det er trist at Gunnar West Sørlie går ut av partiet. Men når han ønsker det, så kan ikke vi gjøre noe med det, sier Nelly Olsen som er leder av Porsgrunn Frp.

...

– Storgata dør med mer buss

– Med tovegs busstrafikk i nedre del av Storgata dør gata for både handel og for gående og syklende, sier Venstre-politiker Åge Frisak.