...
Anders Vangen er død etter en tids sykdom. Foto: Haakon Wærstad

Anders Vangen er død

Operakongen og hele Porsgrunns Anders Vangen døde søndag kveld, bare 53 år gammel. Hans gode venn og kollega Jan Erik Fillan har lagt ut følgende oppdatering på Facebook:

Publisert 20.05.2013 kl 11:21 Oppdatert 20.05.2013 kl 14:55

Tips en venn på e-post:

Kjære alle venner av Anders Vangen!

Nå har den nærmeste familie og nære venner fått denne beskjeden, og jeg publiserer dette i samråd med familien.

Som dere alle vet har Anders vært svært syk den siste tiden, og kroppen har vært under stor påkjenning med flere hjerteinfarkt og påfølgende operasjoner.

Den siste uken har han ligget på Sykehuset Telemark hvor legene har gjort alt de kunne for ham. Likevel ble han stadig svakere og det er med stor sorg vi nå meddeler at Anders sovnet fredelig inn søndag kveld den 19.mai. Dette er ufattelig trist og uvirkelig. Vi har mistet en nær venn, kollega og kunstner som har betydd enormt mye for så mange.

På forsiden nå


...

Bussjåfør ranet på Skjelsvik

En bussjåfør ble ranet med pistol mandag kveld. Ransmannen fikk med seg 1000 kroner. Store politistyrker har lett etter raneren. En 20 år gammel mann fra Porsgrunn er tatt og siktet for ranet.

...

Turbo-billetter vekk på 28 min

Det ble nærmest hysteri da Rockeklubben i Porsgrunn (RiP) startet billettsalget til sin Turboneger-konsert 14. november.

...

Vil gjøre bilen din enklere å selge

Med kamera og proff poleringsjobb skal Dag Frogner og Bjørn Thomas Larsen gjøre bilene på bruktmarkedet mer attraktive.

...

Vurderer å legge ned rekruttlaget

Nedleggelse av rekruttlaget og satsing på juniorlaget i divisjonssystemet, er et av grepene som vurderes for å gi Pors en «ny» start etter nedrykket til 3. divisjon.