...
Anders Vangen er død etter en tids sykdom. Foto: Haakon Wærstad

Anders Vangen er død

Operakongen og hele Porsgrunns Anders Vangen døde søndag kveld, bare 53 år gammel. Hans gode venn og kollega Jan Erik Fillan har lagt ut følgende oppdatering på Facebook:

Publisert 20.05.2013 kl 11:21 Oppdatert 20.05.2013 kl 14:55

Tips en venn på e-post:

Kjære alle venner av Anders Vangen!

Nå har den nærmeste familie og nære venner fått denne beskjeden, og jeg publiserer dette i samråd med familien.

Som dere alle vet har Anders vært svært syk den siste tiden, og kroppen har vært under stor påkjenning med flere hjerteinfarkt og påfølgende operasjoner.

Den siste uken har han ligget på Sykehuset Telemark hvor legene har gjort alt de kunne for ham. Likevel ble han stadig svakere og det er med stor sorg vi nå meddeler at Anders sovnet fredelig inn søndag kveld den 19.mai. Dette er ufattelig trist og uvirkelig. Vi har mistet en nær venn, kollega og kunstner som har betydd enormt mye for så mange.

På forsiden nå


...

Glad for at gravene ikke røres

Thomas Møller er glad for at Riksantikvaren avslår enhver tukling med gamle, historiske graver på Østre Porsgrunn kirkegård.

...

Tilbake i toppfotballen

Fire uker etter at han gjorde comeback som spiller for Urædd, ble Anders Rambekk klar som ny assistenttrener for Tom Nordlie i Sandnes Ulf.

...

Unisont nei til utvidet Pasa

Ap, KrF og Høyre har tatt helomvending i Pasa-saken, og sier nå også nei til Norsk Gjenvinnings ønske om å utvide drifta i Pasadalen.

...

Kan bli Bambles flotteste strand

Herre vel ønsker å ruste opp ved Kongens Dam når Hjellestvedtvannet nå er tappet. Grunneieren er positiv.