...
Anders Vangen er død etter en tids sykdom. Foto: Haakon Wærstad

Anders Vangen er død

Operakongen og hele Porsgrunns Anders Vangen døde søndag kveld, bare 53 år gammel. Hans gode venn og kollega Jan Erik Fillan har lagt ut følgende oppdatering på Facebook:

Publisert 20.05.2013 kl 11:21 Oppdatert 20.05.2013 kl 14:55

Tips en venn på e-post:

Kjære alle venner av Anders Vangen!

Nå har den nærmeste familie og nære venner fått denne beskjeden, og jeg publiserer dette i samråd med familien.

Som dere alle vet har Anders vært svært syk den siste tiden, og kroppen har vært under stor påkjenning med flere hjerteinfarkt og påfølgende operasjoner.

Den siste uken har han ligget på Sykehuset Telemark hvor legene har gjort alt de kunne for ham. Likevel ble han stadig svakere og det er med stor sorg vi nå meddeler at Anders sovnet fredelig inn søndag kveld den 19.mai. Dette er ufattelig trist og uvirkelig. Vi har mistet en nær venn, kollega og kunstner som har betydd enormt mye for så mange.

På forsiden nå


...

Stathelle-jenter møtte Bjørgen

Stathelle J13 har innledet Norway Cup omtrent like suverene som det Marit Bjørgen er i skisporet. Tirsdag møtte fotballjentene langrennsdronninga i Holmenkollen.

...

Nominert til Årets museum

– Dette er museumsbransjens svar på Spellemannsprisen, sier Linda Arnesen ved DuVerden.

...

Lykkelig med 183 nye eiere

Bamble Sparebanks emisjonskampanje førte til at 183 nye eiere kom på banen. Og de fleste av dem er helt vanlige bamblinger.

...

Stor fiskelykke på Olavsberget

Makrellen inntar Eidangerfjorden i store stim om sommeren, men veien fra fritt liv til stekepanna kan være kort. På Olavsberget sitter nemlig hele brygga klar med fristende agn og venter.