Anders Vangen er død etter en tids sykdom. Foto: Haakon Wærstad

Anders Vangen er død

Operakongen og hele Porsgrunns Anders Vangen døde søndag kveld, bare 53 år gammel. Hans gode venn og kollega Jan Erik Fillan har lagt ut følgende oppdatering på Facebook:
Publisert 20.05.2013 kl. 11:21 Oppdatert 20.05.2013 kl. 14:55

Tips en venn på e-post:

Kjære alle venner av Anders Vangen!

Nå har den nærmeste familie og nære venner fått denne beskjeden, og jeg publiserer dette i samråd med familien.

Som dere alle vet har Anders vært svært syk den siste tiden, og kroppen har vært under stor påkjenning med flere hjerteinfarkt og påfølgende operasjoner.

Den siste uken har han ligget på Sykehuset Telemark hvor legene har gjort alt de kunne for ham. Likevel ble han stadig svakere og det er med stor sorg vi nå meddeler at Anders sovnet fredelig inn søndag kveld den 19.mai. Dette er ufattelig trist og uvirkelig. Vi har mistet en nær venn, kollega og kunstner som har betydd enormt mye for så mange.

På forsiden nå


Mats (14) brøyt jentedominansen

De to siste årene er det jenter som har blitt stemt fram til årets idrettsnavn. Mats Andersen (14) tok tronen tilbake for guttene.

Snart klart for årsmøte

Fotballgruppa til Pors forbereder seg i disse dager til årsmøte på mandag.

Nå eller aldri for Bringlagene harene

Samarbeidslaget til guttene fra Urædd/Kragerø kan fortsatt nå sluttspillet, mens Herøya-jentene jakter gode opplevelser. Det er klart for den siste runden i Bringserien.

41 av 49 stemte mot i bystyret

Bråstopp for avfallsdeponi

NOAH-toppene på galleriet måtte svelge giftig kritikk da et massivt flertall i bystyret sa nei til avfallsdeponi i Brevik.