– Vi har pussa opp det meste her. Vi har malt gulvet og veggene, og i tillegg har vi bygd et nytt podie som syklene står på, sier Fahlstrøm.

Han forteller at de pleier å bruke vinteren til å fornye butikken før ny sesong.

– Vinteren er veldig rolig hos oss, så derfor bruker vi den til å sette et nytt preg på butikken og planlegge sesongen, sier han.

Fahlstrøm kickstarta våren i forrige uke, men det varte ikke lenge.

– Så fort det er sol og varmegrader, setter vi ut syklene. Forrige uke tok det helt av da vi gjorde klar til våren. Med en gang sola kommer, da kommer kundene, smiler han og legger til:

– Det har vært noe roligere nå som været har vært så dårlig. Men vi har fått inn flere nye modeller og er klare til å ta imot kundene.

Stiller seg spørsmål

Fahlstrøm er spent på årets sykkelsesong, på hvordan markedet vil bli.

– Jeg er veldig spent på sykkelsesongen i år. Jeg sitter som et stort spørsmålstegn nå som kostnadene har økt. Jeg vet faktisk ikke hvordan det blir, sier han og fortsetter:

– Jeg satt med enda større spørsmål under koronatiden også, men det viste seg å bli bra. Det kan hende noen utsetter kjøpet, mens kanskje noen vurderer å kvitte seg med den ene bilen, og kjøpe en elsykkel isteden. Det blir veldig spennende å se.

Han sier at februar og mars har gått bra, men at det også skyldes lavere omsetning.

– Omsetningen er lavere disse månedene her. Nyåret pleier å være stille, men det har gått bra og omsetningen har vært stigende.

Fortsatt post-covid

Fahlstrøm merker fortsatt utfordringer etter korona, men håper å komme tilbake til normalen i år.

– Det er fortsatt vanskelig å få tak i noen deler, men vi merker at det jevner seg ut nå. Jeg håper at dette året er vi tilbake til normalen. Det hadde i hvert fall vært hyggelig, smiler Fahlstrøm.

– Nå er fokuset vårt den kommende sykkelsesongen, og så har vi 10-årsjubileum i slutten av mai som vi gleder oss til. Da blir det gode tilbud, grilling og forhåpentligvis masse folk.