Allerede fra første spark på ballen var det helt åpenbart at kampen på Heistad kom til å bli målrik. Det kunne faktisk stått 2–1 allerede etter fem minutter, men to gode keepere sørget for at vi måtte vente litt til.

Hei tok over kampen og dominerte. Midtveis i omgangen fikk de betalt. Tilde Nybro Lunde fikk ballen inne i boksen, dro av to Oslo-jenter og banket ballen i mål bak en sjanseløs keeper, som for øvrig skulle få langt mer å gjøre.

For i minuttene etter scoringen var det fullstendig overkjøring. Hei produserte sjanse på sjanse, og det var bare en god keeper som hindret mange flere baklengs.

Hei-jentene storspilte med raske kombinasjoner, god kvalitet i pasningsspillet og høyt tempo. Julie Mylvaganam fikk æren av å sette inn 2–0 på bakre stolpe etter et strålende angrep som startet bakfra.

Gjestene fra Oslo var langt mer med etter hvilen, men det var Hei som scoret de to neste målene. Først ved Guro Fylkesnes, før Milene Øyre Sørensen var smartest i boksen etter en corner.

Lufta gikk litt ut av Hei-bobla da kampen var avgjort, og det unge laget slapp inn to mål mot slutten, uten at det la en demper på gledesscenene etter kampslutt.