Gå til sidens hovedinnhold

Ap er bekymret for bobilparkering

Artikkelen er over 1 år gammel

Medlemmene i Bamble Arbeiderparti som deltok på medlemsmøte i partilaget torsdag kveld, vil ha satt på dagsorden å få til en framtidig bobilparkering i Langesund.

– Jeg kan bekrefte at medlemsmøtet var bekymret for bobilturistenes framtid i Langesund og Bamble, nå som boligbyggingen på Smietangen i Langesund starter, sier lokallagsleder Tom Rune Olsen til PD.

I diskusjonen på medlemsmøtet, erkjente de lokale politikerne i Arbeiderpartiet at bobilturisme kan være omstridt, men de er av den oppfatning at så langt har bobilturistene det vært en berikelse for Bamble kommune.

– Medlemsmøtet i Bamble Ap ønsker å finne en egnet plass for denne type turisme, sier Tom Rune Olsen som er styreleder i Bamble Ap.

De siste årene har bobilene kunnet parkere gratis på Smietangen i Langesund. Dette har ført til at det har vært svært mange bobilturister som har parkert på Smietangen i hele den lyse årstid.

Boligutbyggingen på Smietangen har startet i høst. Fa og med neste sommer eier Bamble kommune fortsatt det arealet på Smietangen, der hvor festivalteltet til Shantyfestivalen plasseres. Denne plassen skal fortsatt kunne brukes som bobilplass med færre plasser.

Kommentarer til denne saken