Joshua French har fått seg kjæreste

FÅTT KJÆRESTE: Joshua French kunne under sitt foredrag "Dømt til døden" i Drammen Teater avsløre at han blant annet har fått seg kjæreste etter hjemkomsten fra Kongo 17. mai i fjor. Dette bildet ble tatt under rettssaken i Kinshasa i Kongo i 2014.

FÅTT KJÆRESTE: Joshua French kunne under sitt foredrag "Dømt til døden" i Drammen Teater avsløre at han blant annet har fått seg kjæreste etter hjemkomsten fra Kongo 17. mai i fjor. Dette bildet ble tatt under rettssaken i Kinshasa i Kongo i 2014. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Etter åtte år i fengsel i Kongo, ser livet ut til å smile på hjemmebane for Joshua French etter returen til Norge.

DEL

Tiden etter French ble en fri mann og fikk komme hjem til Norge, har utelukkende gått til gjenoppbygging av fysisk og mental helse. I disse dager reiser han rundt med sitt egenregisserte foredrag «Dømt til døden», og har hatt sine to første oppsetninger i Nøtterøy Kulturhus og Drammens Teater.

LES OGSÅ: Joshua French på kulturhuset mandag kveld: – Vi ble sett på som samfunnsfiender

På spørsmål fra tilhørerne i Drammen om hva han har gjort siden han kom hjem, svarte 36-åringen at han blant annet har fått seg kjæreste.

Dagbladet som først omtalte saken, skriver at French ikke vil kommentere saken ytterligere, ifølge daglig leder i den norske avdelingen av foredragsselskapet Atikko, Kristian Jakobsen.

(Saken fortsetter under bildet)

BESTEMTE REGLER: Det var film- og fotoforbud under foredraget Joshua French holdt i Nøtterøy kulturhus. Spørsmålene fra salen var "silt" ut på forhånd av French selv og foredragsarrangør Atikko, og han ble intervjuet på scenen av Atikko-sjef Kristian Jakobsen.

BESTEMTE REGLER: Det var film- og fotoforbud under foredraget Joshua French holdt i Nøtterøy kulturhus. Spørsmålene fra salen var "silt" ut på forhånd av French selv og foredragsarrangør Atikko, og han ble intervjuet på scenen av Atikko-sjef Kristian Jakobsen. Foto:

Advokat Hans Marius Graasvold, som er involvert i de forretningsmessige sidene i Joshua French' nye aktiviteter etter han ble en fri mann igjen, sier til Dagbladet.no at det ikke er utelukkende at han iblant vil prate om private forhold.

– Det vil hende at han gjør det, men det er ikke naturlig for meg å kommentere noe av det. Om det er noe han ønsker å fortelle om fra sitt privatliv, så må han si dette selv, sier Graasvold.

Advokaten har også tidligere sagt at French ikke vil gi noen intervjuer det første halvåret, for ikke å «presse sin egen tåleevne». Det eneste unntaket han har gjort, er et intervju han allerede har gjort med TV2 i forbindelse med filmen «Mordene i Kongo», som har premiere fredag 26. oktober.

LES OGSÅ: Joshua snakket om tiden i Kongo

Artikkeltags