Tiden etter French ble en fri mann og fikk komme hjem til Norge, har utelukkende gått til gjenoppbygging av fysisk og mental helse. I disse dager reiser han rundt med sitt egenregisserte foredrag «Dømt til døden», og har hatt sine to første oppsetninger i Nøtterøy Kulturhus og Drammens Teater.

LES OGSÅ: Joshua French på kulturhuset mandag kveld: – Vi ble sett på som samfunnsfiender

På spørsmål fra tilhørerne i Drammen om hva han har gjort siden han kom hjem, svarte 36-åringen at han blant annet har fått seg kjæreste.

Dagbladet som først omtalte saken, skriver at French ikke vil kommentere saken ytterligere, ifølge daglig leder i den norske avdelingen av foredragsselskapet Atikko, Kristian Jakobsen.

(Saken fortsetter under bildet)

 

Advokat Hans Marius Graasvold, som er involvert i de forretningsmessige sidene i Joshua French' nye aktiviteter etter han ble en fri mann igjen, sier til Dagbladet.no at det ikke er utelukkende at han iblant vil prate om private forhold.

– Det vil hende at han gjør det, men det er ikke naturlig for meg å kommentere noe av det. Om det er noe han ønsker å fortelle om fra sitt privatliv, så må han si dette selv, sier Graasvold.

Advokaten har også tidligere sagt at French ikke vil gi noen intervjuer det første halvåret, for ikke å «presse sin egen tåleevne». Det eneste unntaket han har gjort, er et intervju han allerede har gjort med TV2 i forbindelse med filmen «Mordene i Kongo», som har premiere fredag 26. oktober.

LES OGSÅ: Joshua snakket om tiden i Kongo