Avbrøt turné: – Endelig i gang igjen

JUBILERER: Oslo-artist Elin Furubotn spiller i Porsgrunn.

JUBILERER: Oslo-artist Elin Furubotn spiller i Porsgrunn.

Artisten Elin Furubotn har påbegynt jubileumsturneen sin igjen etter at den ble koronaavbrutt.

DEL

Ælvespeilet har fått avlyst flere forestillinger som følge av koronapandemien. Men ikke alle har valgt å gjøre det. Blant dem er Elin Furubotn. Hun skal holde konsert i kulturhuset 16. oktober. Da holder hun konsert i forbindelse med jubileumsalbumet sitt, «Blikk» – som ble sluppet i februar.

– Albumet ble lansert i februar 2020 og skulle på en omfattende turne med 22 konserter, sammen med Torbjørn Økland (tidligere Vamp). Vi rakk akkurat tre konserter før vi måtte gi oss.

– Endelig er vi i gang igjen, skriver artisten i en e-post til PD.

Furubotn bor i Oslo. Hun har tidligere jobbet som psykiatrisk sykepleier. Med jubileumsalbumet «Blikk» feirer hun 20 år som plateartist, og ti år hvor musikken har vært hennes hovedvirke.

– Albumtittelen angir den røde tråden i tekstene til Elin. Å se innover eller utover, et skråblikk på hverdagen hvor hun synger om små og store ting. Hennes tidligere yrkesbakgrunn som psykiatrisk sykepleier og terapeut har gitt henne stor innsikt i menneskepsyken, og hun har erfart at mange strever med perfeksjonisme og mye alvor, heter det i presseskriv fra artisten.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken