Målet er å trekke enda flere folk til campen i tiden framover. Til festen kommer blant annet frelsesarmeens motorsykkelklubb «Salvation Army Motorcycle Ministry» og Youtube-brødrene Daniel og Simen fra Bamble. Brødrene har i overkant av 35.000 følgere, og i våres vant de Gullsnutten-prisen «Årets meningsbærere».

– Daniel og Simen har en tydelig profil i kamp mot nettmobbing. Det er en sak vi støtter. Mobbing skal vi ikke ha noe av her, sier Dan Storck ved Frelsesarmeen i Brevik.

– Sauene «Ulrik» og «Stålull» fra Farmen Kjendis kommer også. Vi har også dessuten inn et hoppeslått, som vi kommer til å bruke jevnlig framover. I tillegg skal vi grille pølser, steke lapper og servere sukkerspinn, forteller Anne Strand Gulbrandsen.

Villmarkscampen ble til ut ifra en visjon om å få barn og unge til å drive mer med utendørsaktiviteter. I 2007 fikk Frelsesarmeen tillatelse av grunneier til å disponerer et skogsfelt på 30 kvm ved Herumveien. En dugnadsgjeng satte i gang med å hogge trær og plukke stein. Litt etter litt tok campen form. Etter ti år med mye arbeid består den i dag av paintballbane, lekeapparater, klatrevegg, lavvo og gapahuk.

– Campen har blitt utviklet gradvis. Da vi startet hadde vi bare en liten gapahuk. I våres åpnet vi den 13 meter høye klatreveggen vår.