Hvordan brukes årets sommer?

– Hovedsakelig består mine somrer av å jobbe, da jeg alltid har premiere på sommershow i august, men jeg prøver alltid å få en ferie med familien, tidlig på sommeren, før jeg går inn i innspurtsbobla. Vi er så heldige å få låne en leilighet på Gran Canaria, hvor vi har vært mange ganger før, vi er godt kjent, vi vet vi garantert for varme og fine dager, og jeg kan jobbe og feriere om hverandre.

Hva er oppskriften på den perfekte sommerferien?

– Være sammen med familien. Ikke stresse. Lese en god bok, før den byttes ut med manuspugging, god mat og drikke og lange late dager.

Hva er ditt beste sommerminne?

Det må være alle somrene på hytta i Vissevåg i Bergsbygda, hvor jeg faktisk bor nå. Vi bodde på hytta hele sommeren, uten innlagt vann og utedo. Jeg kjørte aviser og bakervarer med båt fra brygga vår, som var en helt topp sommerjobb.

Hva er ditt dårligste sommerminne?

– Det var nok de dagene jeg kjørte aviser i øs pøs regnvær og veldig høye bølger i en bitteliten jolle. Det var også nokså spennende om vi skulle komme oss på ferie år, da vi har billetter med SAS. Vi kom oss heldigvis ned. Nå er vi veldig spente på om vi kommer oss hjem igjen.

Hvor er den beste plassen for å tilbringe en varm sommerdag i Porsgrunn og Bamble?

– Helt klart Vissevåg i Bergsbygda. Dette er min pappas barndomshjem, og en plass som har vært i vår familie i mange hundre år. Vi brukte det som hytte da vi vokste opp, og bodde der hele skoleferien, så bygde foreldrene mine hus der i 2005. Min mamma gikk dessverre gikk bort i 2010, og da flyttet Trond og jeg dit og lagde generasjonsbolig med pappa.

Hva er det viktigste for deg på sommeren?

– Det viktigste er å være sammen med familien og ikke skulle rekke noe.