Følg PD på Facebook

Styreleder Alexander Løvig og Ædel Tverråen selv bekrefter at de skal møtes igjen til torsdag kveld. Da blir det trolig avklart om den tidligere måltyven blir lagets nye trener.

– Vi jobber for å få på plass et trenerteam. Tverråen er aktuell som hovedtrener, men vi snakker også med flere andre om å bidra i ulike roller, bekrefter Løvig.

Brevik har stått uten trener siden Daniel Christensen trakk seg for halvannen måned siden. Spillerne Mats Erik Forsberg Samuelsen, Alexander Lundberg og Didrik Rummelhoff har tatt på seg det midlertidige ansvaret for treningene. Trioen er også sentral i jakten på Christensens etterfølger.

Tre perioder

Tverråen har tre perioder bak seg som spiller for Brevik. Han bøttet inn scoringer for rødtrøyene, både i 3. og 4. divisjon. 33-åringen spilte sist for Furulund-laget i 2012.

Etter den tid har han hatt opphold i Tollnes og Borg. Tverråen har også en historie i klubber som Pors, Urædd, Skotfoss og Fram.

Kandidater

Knut-Stian Knutsen og Vetle Odden er blant de andre trenerne Brevik har vært i kontakt med, uten å komme til enighet. Dersom de ikke får på plass et nytt trenerteam, er det meningen at Forsberg Samuelsen, Lundberg og Rummelhoff skal lede laget i årets sesong.