Følg PD på Facebook

4. divisjonsklubben har stått uten trener siden Daniel Christensen trakk seg 13. februar.

Knut-Stian Knutsen stod øverst på blokka, men han takket tidlig nei. Det samme gjorde Vetle Odden. I ettertid har klubben snakket med minst to andre kandidater uten at det har ført til noen løsning.

– Vi har noen navn vi sjekker ut, men jeg har egentlig ikke så stor tro på at det fører til noe. Det har vist seg veldig vanskelig å skaffe ny trener. Det blir ikke akkurat noe enklere når vi kommer enda tettere opp mot seriestart, sier Mats Erik Forsberg Samuelsen.

Senker kravene

Spissen er spillernes representant i styret i fotballgruppa. Sammen med Alexander Lundberg og Didrik Rummelhoff, har han tatt på seg ansvaret med å finne en ny mann til å lede laget.

Furulund-klubben har bestemt seg for at ambisjonen fortsatt skal være å kjempe helt i toppen av 4. divisjon.

– Derfor har vi også sett etter trenere som har ønske om å få til noe. Ettersom det har vist seg å være så vanskelig, kan det hende vi må senke kravene våre et par hakk, erkjenner Samuelsen.

Leder treningene

Sammen med Lundberg og Rummelhoff, har han selv satt i gang treningene den siste tida. Samuelsen skal også lede laget i treningskampen mot Stathelle i neste uke.

– Siden jeg uansett har vært på sidelinja med kyssesyken, har det passet bra å bidra på andre områder. Den siste tida har vi faktisk vært over 15 stykker på treningene. Det er veldig bra, sammenliknet med tidligere i vinter, sier han.

Ønsket av andre klubber

Ballfordeleren på midtbanen, Mathias Bråthen, og Didrik Rummelhoff er blant Brevik-spillerne som har vært ønsket av andre lokale klubber denne vinteren.

– Begge har bestemt seg for å være lojale mot Brevik. Slikt setter vi naturligvis pris på, avslutter Mats Erik Forsberg Samuelsen.

Håper på forsterkninger

Brevik håper at Runar Ødegård og Marius Olsen vil spille for dem denne sesongen.

Begge har trent med Brevik den siste tida. Seinest i går var Runar Ødegård på Furulund. Den anvendelige angriperen spilte for Brevik, før han flyttet til studier i Trondheim for to og et halvt år siden. Nå har han flyttet hjem.

– Jeg har vært syk omtrent i hele februar, og derfor er formen litt rusten. I utgangspunktet har jeg lyst til å prøve meg i Pors eller Urædd, men det gjenstår å se om jeg er god nok, sier han.

Spilte for Kattem

Ødegård spilte for øvrig for Kattem da han studerte i Trondheim.

– Det er en god 4. divisjonsklubb som satser på opprykk denne sesongen. Treneren deres er tidligere Herkules-spiller Even Aasheim, forteller Langesund-gutten.

For uten Brevik og Kattem, har Ødegård tidligere spilt for klubber som Pors og Stathelle.

Herre-gutt

Brevik håper også på en overgang for Herre-angriperen Marius Olsen.

– Han har trent med oss den siste tiden, forteller Mats Erik Forsberg Samuelsen.

Olsen har tidligere spilt for Langangen.