Fresing av asfalt på Breviksbrua

Byggeleder Jan Arvid Førland i vegvesenet og Rytis Averjanovas i Consolvo forteller at det vil være full aktivitet og noe støy fra Breviksbrua de siste to ukene som vedlikeholdsarbeidet pågår.

Byggeleder Jan Arvid Førland i vegvesenet og Rytis Averjanovas i Consolvo forteller at det vil være full aktivitet og noe støy fra Breviksbrua de siste to ukene som vedlikeholdsarbeidet pågår. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Obs Obs til dere som bor under og ved Breviksbrua: Nå blir det fresing av asfalt noen netter, og det kan bli både støy og nedfall.

DEL

Følg PD på Facebook

Fresearbeidet starter mandag kveld klokka 19.

Vegvesenet kommer til å sikre områdene under brua på brevikssiden, på Strømtangen. Samtidig vil det bli satt opp sperringer på parkeringsplassen ved Brotorvet og nede på gamle Stathelle. Dette er for å hindre at eventuelle asfaltklumper som skvetter fra brua skal skade mennesker, biler eller hus.

– Vi er i innspurten til å avslutte vedlikeholdsarbeidet på Breviksbrua. Innen 2. juli skal det legges ny asfalt på brua, og det skjer om natta. Da vil brua være helt stengt for bltrafikk, men fortsatt åpen for gående og syklende, sier byggeleder Jan Arvid Førland i vegvesenet.

Det er mye som skal skje med Breviksbrua de nærmeste to ukene. Det skal lages ny trapp på brevikssiden ned mot Brevik. Det skal lages busskur på denne siden av brua også, noe breviksfolk har etterspurt lenge. Trapp og busskur vil være ferdig til gjenåpningen av brua.

Fredag 2. juli klokka 12 åpner Breviksbrua for biltrafikk igjen i begge retninger. Da blir det en åpningsseremoni på brevikssiden av brua, med musikkorps og pølsefest. Pølsene er gratis, så da kommer vel bamblingene en tur over brua også.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken