En til sykehus etter kollisjon i Korvettenkrysset

Ulykke i Korvettenkrysset.

Ulykke i Korvettenkrysset.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

En person er kjørt til sykehus etter en voldsom kollisjon i Korvettenkrysset ved Breviksbrua tirsdag morgen.

DEL

Etter det PD har av opplysninger skal personen som er kjørt til sykehus være en kvinne som var fører av den ene bilen. Hun skal ha klaget på smerter i nakke og bryst. Det var to andre personer i de to bilene som var involvert i ulykken, men de er kjørt til legevakt for en rutinemessig sjekk der.

Kvinnen som er kjørt til sykehus skal ha vært sjåfør av en personbil som kom opp fra Korvettenbakken og svingte ut på Breviksveien. En eldre personbil kom kjørende fra Norcem-sida. Den klarte ikke å stoppe da den oppdaget bilen som kjørte ut i krysset, og smalt inn i den i venstre bakskjerm og dør. Smellen var så kraftig at den nyere bilens airbager løste ut hele veien, og bilens hjuloppheng og hjul ble revet av.

Også på den eldre personbilen hadde airbagen løst ut, og den hadde store materielle skader på sin venstre side i fronten.

Politiet målte et minst 30 meter langt bremsespor på veien den eldre bilen skal ha kommet fra.

Med bakgrunn i undersøkelser på stedet og flere vitnebeskrivelser, tok politiet beslag i førerkortet til  den 18-årige mannlige bilføreren fra Skien som kjørte bilen som kom på Breviksvegen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken