Gå til sidens hovedinnhold

BOK-gutta tar ferie ut året

Artikkelen er over 8 år gammel

Det har vært årsmøte i Brevik Olympiske Komité (BOK), og de har besluttet å ta helt fri for aktiviteter og påfunn resten av året. De trenger en lang sommerferie. Men først deler de ut noen pengegaver til lokalsamfunnet.

– Årsmøtet i BOK oppsummerte og fant ut at vi fortsatt har noen midler igjen som vi skal gi til gode, lokale formål. Men vi gir ikke ut alt på en gang, for folk skal ha tro på at vi BOK-gutta har planer om å leve i mange år til ennå, sier Tom Gundersrud, Tore Fosse og Willy Sjøstrøm.

Den første gavesjekken denne gang går til Speidergruppa i Brevik. De får 10.000 kroner til nye telt og utstyr til å drive villmarksliv. De skal også få flere av de gamle kokerne som holder til på kjøkkenet til Brevik og Omegn Sjømandsforening, de passer fint inn i speidernes stormkjøkken.

Mange av BOK-gutta er selv gamle speidere og de har et håp om at dages tropp ed 30 speidere fortsatt kan øke.

– Jeg husker fortsatt jeg var på speidernes landsleir på Voss i 1954, sier Tore Fosse.

Det vanker også en startkapital på 5000 kroner til garasjesalget som Brevik Historielag har overtatt ansvaret for etter BOK. Det blir nytt garasjesalg lørdag 17. august.

Det bevilges også 5000 kroner til Raschebakken aktivitetssenter, slik at de kan få seg en båttur i skjærgården med M/S Dikkon før sommeren.

Brummer mot makebytte

– Har all sprøytingen på skøyteisen tatt knekken på dere i vinter, siden dere trenger sommerferie resten av året?

Tom, Tore og Willy er ikke villige til å si stort om makebyttesaken mellom kommunen og Brevik Idrettslag. Men de legger ikke skjul på at idrettslaget bure ha fått en full idrettshall med håndballbanelengde. Tross alt gir idrettslaget bort nesten all den grunn de har.

– Vi er ikke fornøyde med makebyttet.

Kommentarer til denne saken