Etterlyser leskur ved Breviksbrua

På den mest værutsatte bussholdeplassen ved Korvetten i Brevik er det leskrur bare på den ene siden av veien. Her blåser det ofte nordavind fra lle kanter. Breviksfolk etterlyser leskur mot øst.

På den mest værutsatte bussholdeplassen ved Korvetten i Brevik er det leskrur bare på den ene siden av veien. Her blåser det ofte nordavind fra lle kanter. Breviksfolk etterlyser leskur mot øst. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Breviksfolk etterlyser leskur på begge busstoppene ved Korvetten. I dag er det bare på det ene stoppet.

DEL

Følg PD på Facebook

– Dette må være det mest værutsatte og forblåste busstoppet på hele bussruta fra Langesund til Skien. Det er uforståelig at det ikke er leskur på denne siden av Breviksbrua, sier en brevigianer som ikke vil fremstå ved navn.

Han er ikke daglig bruker av busstilbudet, men tar bussen bare av og til. For folk som bor i Brevik, er busstoppet ved Korvetten det mest naturlige å bruke. Og her blåser det som oftest nordavind fra lle kanter, som det uttrykkes.

Det er satt opp et leskur på den ene siden av veien ved Korvetten, mot vest. Men altså ikke på den siden av veien som vender østover ut mot Brevik by og sjøen.

I sommer uttalte prosjektleder for vedlikeholdsarbeidet på Breviksbrua, Trygve Stien i vegvesenet, til PD at det skulle komme leskur på begge busstoppene ved Korvetten når vedlikeholdsarbeidet var avsluttet.

– Hvor blir det av det ene leskuret, Trygve Stien?

– Leskuret er bestilt, og jeg har etterlyst det. Leskuret er like rundt hørnet, sier Stien.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken