Ta til høyre på bakketoppen

Det er full stopp på toppen av Torskebergvegen ved Korvetten ut på Rv354.

Det er full stopp på toppen av Torskebergvegen ved Korvetten ut på Rv354.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Når man kommer med bil fra Brevik opp Torskebergvegen og skal til Porsgrunn, anbefales bilistene å ta til høyre over Breviksbrua til Stathelle og kjøre rundt rundkjøringen og tilbake over brua.

DEL

Dette er vegvesenets anbefaling for perioden når E18 og tunnelene er stengt. Befolkningen frykter lange bilkøer og problemer med å komme seg fra sideveiene og ut på Rv354, som blir omkjøringsveien forbi Brevik.

– Man må nok ta noen omveier av og til, sier Bjørn Richard Kirste i vegvesenet.

Denne problemstillingen med utkjøring fra sideveiene til omkjøringsveien Rv354 var et av temaene som fikk spørsmål på informasjonsmøtet på vegvesenet og Nye Veier holdt på Heistad tirsdag kveld.

Kirste fortalte om tiltak som vegvesenet har gjennomført på forhånd, før E18 og tunnelene stenges fra 21. april. Blant annet er det ryddet bort vegetasjon langs Rv354 på flere strekninger, for å gjøre veien mer oversiktlig.

Det må påregnes stor trafikk fra Kjørholt, over Ørviksletta og forbi Brevik. Mange er særdeles bekymret for trafikkbelastningen og køer fredag og søndag ettermiddag.

Korvettenkrysset ved Breviksbrua kan bli ett av stedene der bilistene bør planlegge på forhånd hvordan de skal kjøre ut på Rv354 når de skal videre.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken