– Hele motorsykkelmiljøet i Telemark gleder seg til messa som Brevik MC klubb arrangerer. Alle nyheter av motorsyk-ler og utstyr blir presentert, og det er godsaker for MC-folket, sier den entusiastiske gjengen som har klubbkveld i klubblokalene i den gamle ærverdige jernbanebygningen i Brevik.

Stunder til våren

Motorsykkelfolket sparker i gulvet på denne tida av året. De stunder til våren når det blir bart på veiene, slik at de kan ta fram motorsyklene fra garasjer og kjeller og legge ut på fine turer.

Torgeir Hansen er leder i Brevik MC klubb. Han har med en fin gjeng med ildsjeler som allerede i flere måneder har planlagt MC-messa.

Arnt Sivertsen, Erik Ahlbom, Tor Erling Mæhle, Tom Krätzel og Ståle Strømmen er i arrangørgruppa som har tatt kontakt med alle forhandlere i Telemark.

De fleste av forhandlerne stiller opp med sykler og utstyr. Årets nyheter er alltid like spennende å få studert nærmere for motorsykkelfolket som har en stor felles interesse i ulike typer tohjulinger.

Resirkulert ungdom

Med sine nøyaktig 161 medlemmer er Brevik MC klubb Norges største MC klubb. Gjennomsnittsalderen er godt voksent, det kan man se med det blotte øyet når man er på besøk.

– Vi er resirkulert ungdom.

Latteren runger. Her er det godt humør og godt kameratskap.

– Hvorfor er Brevik MC klubb blitt en så stor klubb, tror dere?

– Vi er en fin gjeng. Også har vi jo verdens flotteste klubblokaler.

MC-klubben har tatt godt vare på klubblokalene i første etasje i den gamle jernbanestasjonen. Her er det god plass til møtevirksomhet, medlemskafé og sosiale arrangementer.

50 frivillige medlemmer skal ha vakter med ulike oppgaver under MC messa i Tennishallen 10. og 11. februar.

En egen veterangruppe skal vise fram sine gamle motorsykler. En egen gruppe skal også vise hvordan de driver med ombygging av gamle sykler.