Debuterer med nissemarsj i Brevik

PRØVER NOE NYTT: Stig Kolbjørnsen i Brevik Idrettslag.

PRØVER NOE NYTT: Stig Kolbjørnsen i Brevik Idrettslag.

For første gang har Brevik Idrettslag bestemt å arrangere en egen nissemarsj for hele familien. De tror arrangementet vil trekke flere hundre mennesker.

DEL

– 2. juledag arrangerer Brevik Idrettslag for første gang Nissemarsj for store og små i Brevik. Etter flere gode måltider og masser av godterier har de fleste behov for en liten pause, frisk luft og en liten trimtur før julen fortsetter, opplyser Stig Kolbjørnsen, styreleder i Brevik Idrettslag.

Kolbjørnsen opplyser at de kommer til å arrangere marsjen som en turbingo. Løypa blir cirka 3 kilometer lang, og legges i og rundt Brevik.

– Løypa er tilpasset alle aldre og fysisk form. Barn, voksne, eldre og barnevogner. Alle skal kunne gjennomføre i sitt eget tempo.

– Breviksidrettsanlegg blir full av julemusikk, gratis gløgg og pepperkaker. Kiosk med nystekte vafler og annet godt vil også være åpen. Det blir premier med julepreg, og stemning som hører julen til.

Brevik idrettslag tror på flere hundrede mennesker på arrangementet.

– Dette er et arrangement for alle uansett hvilken by, kommune eller tilhørighet de kommer fra. Alle er velkommen til Nissemarsj i Brevik, melder Stig Kolbjørnsen i en e-post til PD.


Artikkeltags