Biskopen skal på Elvis-konsert i Brevik kirke

VISITAS: Biskop Stein Reinertsen kommer på bispevisitas til Eidanger og Brevik.

VISITAS: Biskop Stein Reinertsen kommer på bispevisitas til Eidanger og Brevik.

Av

Når biskop Stein Reinertsen har bispevisitas i Eidanger sokn i tre dager i neste uke, skal han også oppleve konserten Elvis Gospel med Stephen Ackles, Vidar Busk og Paal Flaata i Brevik kirke.

DEL

Biskopen i Agder og Telemark bispedømme skal på bispevisitas i Eidanger sokn i dagene fra tirsdag 18. til og med søndag 23. september. Biskopen skal ha møter med ansatte og frivillige i menigheten. Det skal også være gudstjeneste og åpne arrangementer i Langangen kirke, Eidanger kirke, Stridsklev kirke og Brevik kirke.

Søndag 23. september blir det visitasgudstjeneste i nyrestaurerte Brevik kirke.

PD har på forespørsel fårr programmet for hele bispevisitasen i Eidanger sokn. Tirsdag kveld skal det blant annet være et møte mellom biskopen og menighetsrådet, kirkeutvalgene, ansatte og frivillige medarbeidere. Tema for møtet skal være «Et sokn og flere lokale menigheter. Hvordan fremme og styrke tilhørigheten til og engasjementet i de lokale fellesskapene i soknet som samlende enhet?»

Torsdag formiddag blir det skolegudstjeneste i Langangen kirke. Senere på dagen skal biskopen møte Kirkens Bymisjon i Porsgrunn og Brevik. Biskopen skal høre om bymisjonens vedhogstprosjekt i Oklungen, og om Ankerplassen i Brevik.

Artikkeltags