Dette er den tredje gaveoverrekkelsen fra vennekoret i Brevik til Kreftforeningen, som til nå har fått over 300.000 kroner fra overskuddet av de tre julekonsertene i Brevik kirke i disse årene.

– Jeg må ærlig innrømme at jeg er litt stolt, sier Stig Simonsen.

Stig Simonsen, Anne-Malin Halvorsen og Steinar Planting er initiativtakere og pådrivere for Sing With a Stranger. De er erklært som arvtakere i Brevik etter Brevik Olympiske Komité, som har lagt ned sin aktive virksomhet.

– Det er stort for Kreftforeningen å ta imot en slik stor gave fra Brevik, sa Trine Hveem fra Kreftforeningen i Telemark, Vestfold og Buskerud.

– Vi er veldig takknemlige for dette engasjementet i Brevik. Sing With a Stranger har skapt et stort engasjement for å bidra til kreftsaken som berører så mange. Vi sier tusen takk, sa Trine Hveem.

Sing With a Stranger har planlagt nye aktiviteter med underholdning i tiden framover. De skal ha nytt sommershow i Rådhusparken lørdag 17. juni, og det blir selvsagt ny julekonsert i desember. Til høsten skal de være med i et samarbeidsprosjekt med Brevik Musikkorps i Ælvespeilet.

I løpet av de tre årene Sing With a Stranger har vært i aktivitet, har de delt ut 550.000 kroner til Kreftforeningen, Røde Kors, redningsskøyta og andre lokale foreninger.