Morsdagen skal feires med glede

Morsdaen skal feires med glede, sier Liv Evju og May Oshaug som inviterer til glad morsdag i Brevik Blomster både lørdag og søndag. De byr på fargerike bilder og blomster. Vi våkner til liv nå.

Morsdaen skal feires med glede, sier Liv Evju og May Oshaug som inviterer til glad morsdag i Brevik Blomster både lørdag og søndag. De byr på fargerike bilder og blomster. Vi våkner til liv nå. Foto:

Av

– Det er glede med morsdagen. For det er glede med både å gi og få på morsdagen, sier May Oshaug og Liv Evju i Brevik.

DEL

De to damene har slått seg sammen i anledning en skikkelig markering av morsdagen i Brevik både lørdag og søndag.

I Brevik blomster er det fylt opp med fargerike blomster og fargerike bilder - både lørdag og søndag serveres det gratis kaker og kaffe til alle som kommer innom.

May Oshaug har bestilt en spesielt stor levering av nye blomster som skal ankomme i løpet av fredag, og hun har bedt om at alt skal være fargerikt.

Aldri av mote

– Det går mest i buketter til morsdagen, og det finnes vel ikke noe mer fargerikt enn tulipaner akkurat nå. Tulipaner går aldri av mote og de gjør meg glad, sier May.

Liv Evju holder vanligvis til i Galleri Godager på Øvre Torg, men i anledning morsdagen har hun slått seg sammen med may i Brevik Blomster i Dahlins hjørne midt i Storgata i Brevik.

Liv lager bilder av blomster hun fotograferer, og hun bearbeider bildene sine i photoshop. Form og farger danner fine, fargerike bilder.

– Både vi mennesker og blomster våkner til liv på denne årstiden når det går mot stadig lysere tider, sier Liv Evju.

Begge to har et godt forhold til morsdagen, det har de hatt hele livet. Og gleden over morsdagen går aldri over.

– Den generasjonen som barna våre er i, markerer morsdagen like mye som vi gjorde før. Det går i meldinger og blomster.

Artikkeltags