Korvetten hybelhotell åpner dørene neste uke

Andreas Bjarøy eier Bjarøy Bolig AS som åpner sitt nye hybelhotell i Korvetten mandag i neste uke. Det tidligere motorhotellet og asylmottaket har 40 utleierom med bad til næringsmarkedet for hybler.

Andreas Bjarøy eier Bjarøy Bolig AS som åpner sitt nye hybelhotell i Korvetten mandag i neste uke. Det tidligere motorhotellet og asylmottaket har 40 utleierom med bad til næringsmarkedet for hybler. Foto:

Av

Korvetten hybelhotell åpner dørene for drift fra mandag i neste uke. Det bekrefter Andreas Bjarøy som er eier av selskapet Bjarøy Bolig AS.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

– Vi har gjort litt flere oppgraderinger i bygget enn det vi først beregnet, så arbeidet tok litt lengre tid. Nå satser vi på å starte opp med utleie på hybelhotellet fra neste mandag, sier Bjarøy til PD.

Det var 1. september at Bjarøy Bolig AS formelt overok eiendommen, som er det gamle nedlagte motorhotellet Korvetten i Brevik.

Asylmottaket som har vært drevet der i halvannet år, stengte driften 15. august i år. Asylbeboerne er flyttet til andre mottak andre steder i landet.

Det var selskapet til Geir Skari som eide tidligere Korvetten Motorhotell. UDI betalte for oppgradering av det elektriske anlegget og brannsikring med helsikret sprinkleranlegg.

Bjarøy Bolig AS er fra Tønsberg. Firmaet eier fra før Herøya Anleggshotell som også drives som hybelhotell.

Grunnen til at Andreas Bjarøy ble interessert i å kjøpe denne eiendommen i Brevik, er at her har alle rommene egne bad. Slike fasiliteter er viktig for mange firmaer som leier overnatting for sine ansatte.

Bjarøy og hans stab har hatt full gjennomgang av standarden på bygget og de enkelte rommene, før de startet på oppgraderingen av det bygningstekniske på eiendommen.

Som hybelhotell skal eiendommen med 40 utleierom være selvbetjent. Kun vaktmestertjeneste og renholdspersonale skal være ansatt.

Artikkeltags