Ønsker fullt hus på bydelsmøte på Sandøya

Unni Solheim er leder av Sandøya vel som inviterer til bydelsmøte med ordføreren onsdag i neste uke. – Vi ønsker at det kommer mange på møtet, for Sandøya er et levende samfunn.

Unni Solheim er leder av Sandøya vel som inviterer til bydelsmøte med ordføreren onsdag i neste uke. – Vi ønsker at det kommer mange på møtet, for Sandøya er et levende samfunn. Foto:

Av

Alle som bor på Sandøya vet at de bor i en bydel i Porsgrunn kommune. Man trenger riktignok båt eller ferge for å komme dit, men så bor man også på en perle på jorda.

DEL

– Jeg håper det kommer mange på bydelsmøtet vi skal ha med ordfører Robin Kåss onsdag 18. oktober, sier nyinnflytteren Unni Solheim som er styreleder i Sandøya vel.

Bydelsmøtet skal holdes i gymsalen på Sandøya Montessoriskole. Dit tar ordføreren med seg noen nøkkelpersoner som skal snakke om aktuelle temaer som angår befolkningen på Sandøya.

Det skal blant annet bli orientert om situasjonen og hverdagen ved Sandøya Montessoriskole. Den privateide skolen har gjennomgått en omstrukturering, og mange øyboere vil gjerne vite hvordan skoledriften går i dette skoleåret.

Det vil også bli gitt informasjon om fergeplanene til Brevik Fergeselskap. Øyboerne er veldig fornøyde med dagens fergetilbud, men ser fram til å få høre nærmere om planene for den nye ferga. Porsgrunn & Omegn Turistforening skal orientere om turstier. Porsgrunn brann- og feiervesen gir en orientering om beredskap på øyene. Rune Engen-Glug kommer til Sandøya og vil orientere om prosjektet Adeler Brygge i Brevik, som handler om parkeringsplasser og leiligheter. Det vil også bli informert om Nye Brevik oppvekstsenter som er under bygging.

– Sandøya skal fortsette å være et levende samfunn, og derfor er det viktig at det kommer mange på møtet, sier Unni.

Artikkeltags