Ser etter billige festklær til skoleballet

Henrik Nyhus og Victoria Gustavsen inviterer til bruktsalg av selskapsklær på Heistad ungdomsskole onsdag kveld. De ønsker at elevene kan skaffe seg pent og rimelig tøy til skoleballet i januar.

Henrik Nyhus og Victoria Gustavsen inviterer til bruktsalg av selskapsklær på Heistad ungdomsskole onsdag kveld. De ønsker at elevene kan skaffe seg pent og rimelig tøy til skoleballet i januar. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det skal være bruktsalg av selskapstøy på Heistad ungdomsskole onsdag kveld. Meningen er at ungdommen skal få tak i så rimelige kjoler og dresser som mulig til skoleballet i januar.

DEL

– Klærne vi skal ha på oss på skoleballet må ikke koste så mye penger, sier Henrik Nyhus og Victoria Gustavsen som går i 10. klasse.

Ungdomsskoleelevene vil at alle som har selskapskjoler, dress og tilbehør som sløyfe og sko som kan selges for en rimelig pris, skal komme til Heistad ungdomsskole onsdag kveld klokka 18 og vise det fram for salg.

Både ungdomsskoleelever og foreldre, men også andre personer som har selskapsklær til salgs, kan være med på bruktmarkedet.

Bruktmarkedet skal foregå på ungdomsskolen i avdelingen der det er garderobeskap for 10. klassingene.

– Vi pleier alltid å pynte oss til skoleballet. Det kan jo være greit å slenge på seg en dress, sier Henrik. Han har konfirmasjonsdressen sin hengende et sted, men vet ikke helt hvor. Kanskje finner han en ny dress på bruktmarkedet.

Victoria forteller at i fjor hadde hun på seg en stroppeløs, lang kjole. Jentene kan ha på seg enten ballkjole eller en annen type selskapskjole.

– Vi har en uskreven regel om at 10. klassingene skal ha lang kjole på ballet, sier Victoria.

Det er kun betaling med kontanter. Bruktmarkedet arrangeres av elever, som selv setter priser på det som skal selges.

Artikkeltags