Breviksrevyen spilles i Diplom-Is-fjellet

Det kommer til å bli en helt spesiell opplevelse når Breviksrevyen skal spille revy inne i Diplom-Is-fjellet. Her Per Henrik Rydning som «Pilten» og Anne Malin Halvorsen som er «Eskemonika».

Det kommer til å bli en helt spesiell opplevelse når Breviksrevyen skal spille revy inne i Diplom-Is-fjellet. Her Per Henrik Rydning som «Pilten» og Anne Malin Halvorsen som er «Eskemonika». Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Breviksrevyen skal spille årets revyforestillinger inne i fjellageret til Diplom-Is. Gjør dere klare til en spektakulær revyoppsetning med premiere fredag 7. november.

DEL

– Det er leit at Diplom-Is legger ned produksjonen i Brevik innen året er omme, men da fant vi i Breviksrevyen at dette vil vi gjøre noe med, sier Ole Ødegaard som er prosjektleder for «Breviksrevyen går i fjellet».

Vi er med

Fabrikksjef Ole Rolf Tufte i Diplom-Is Brevik var ikke vanskelig å be når de kreative revyfolkene kom og bad om et samarbeid:

– Det var en selvfølge å si ja. Det gjaldt bare å finne ut av de praktiske løsningene og samtidig ta vare på hensynet til matvarehygienen i isproduksjonen.

Vard bygger opp

Den store fjellhallen ved siden av det velkjente Torskeloftet, skal tilrigges med sal og scene av mannskaper fra Vard Brevik.

– Skipsverftet i Brevik har støttet Breviksrevyen i alle år, så det er en selvfølge at vi stiller opp på dette. Vi har like mye stillasutstyr som de bruker de som reprarerer Breviksbrua, sier HMS-koordinator Terje Kleppe i Vard Brevik.

Pilten gleder seg

Og revyfiguren Pilten gleder seg som en guttunge. Han har selvsagt allerede kontroll på etterbruken av Diplom-Is-fjellet etter at isproduksjonen sier takk for seg. Om publikum skal glede seg eller grue seg, se, det vet ingen.

Regissør Kari Hansen Ødegaard lover at selv om settingen blir utradisjonell inne i fjellet, så skal Breviksrevyen også i år bli en revy i god, gammel ånd.

– Det blir skjemt og alvor hånd i hånd. Det har jo skjedd en del ting i Brevik det siste året, sier tekstforfatter Heidi Bordier.

Premiere

Premieren er 7. november, og billettsalget starter 7. oktober.

Inngang til Breviksrevyen blir ved lagerinngangen i Trosvikvegen. Det vil bli godt skiltet for ukjente. Parkeringsplasser vil det være nok av både i Trosvikvegen og Vards parkeringsplass i Trosvikparken som har god plass på kveldstid når forestillingene spilles.

Det skal selvsagt rigges til både bar og kafé inne i fjellhallen før og under forestillingene.

Artikkeltags