Melding til etternølerne: Breviksrevyen er snart utsolgt

Gjett om de er spente på årets oppsetning av Breviksrevyen her aktørene øver i Verftet på Sjøloftet. Geir Aurstad, Heidi Bordier, Tommy Solli og Karin Sjøstrøm gleder seg over at billettene går unna.

Gjett om de er spente på årets oppsetning av Breviksrevyen her aktørene øver i Verftet på Sjøloftet. Geir Aurstad, Heidi Bordier, Tommy Solli og Karin Sjøstrøm gleder seg over at billettene går unna. Foto:

Av

Hvis noen etternølere vil ha billetter til årets Breviksrevy, så må de raske på. Billettene til de seks forestillingene er snart utsolgt.

DEL

– Dette er veldig moro. Vi får tilbakemeldinger om at publikum har forventninger til denne oppsetningen av Breviksrevyen, sier styreleder Heidi Bordier.

Premieren fredag 27. oktober er på det nærmeste utsolgt, og lørdag 28. oktober har full sal. Det er også utsolgt lørdag 4. november. De eneste forestillingene som har noen få billetter ledig er fredag 3. november midt i uka onsdag 1. og torsdag 2. november.

Da PD sjekket billettoversikten på nettsiden til Ælvespeilet der det selges billetter elektronisk, var det noen ganske få billetter igjen til premieren, men det varer nok ikke mange timene etter denne omtalen.

– Vi er veldig spente på hvordan årets forestillinger vil bli. Det er gull verdt for aktørene at publikum stiller slik opp i hopetall, sier Heidi Bordier.

Sist helg var det seminar for alle aktørene sammen med regissør Heljar Berge. Det var til stor inspirasjon, ifølge Heidi.

Årets Breviksrevy spilles denne gang i Verftet på Sjøloftet. Det er plass til 150 publikummere til hver forestilling, så dette blir en ny opplevelse for både aktører og publikum. Publikum vil komme tett på de som opptrer.

Det er nå bygget en liten scene slik at de 15 skuespillerne og 3 musikere har fått en liten arena. Frode Kvisvik er musikalsk leder.

Billetter selges hos Brevik Blomster, i Ælvespeilet også på nett, og på Servicesenteret.

Artikkeltags