– Vi hadde bare en liten traktor, og snøryddegjengen i parkstyret vårt rakk ikke å måke snøen unna til fotballbanen, skøytebanen og parkeringsplassene. Nå har vi fått en traktor til og er mye mer fleksible, sier Thor Brønsten, som er en av de aktive i parkstyret i idrettslaget.

Ivar Tangen som også er en av ildsjelene i parkstyret strålte om kapp med sola på Furulund da sjekken på 400.000 kroner ble overrakt av daglig leder Finn Erik Karlsen i SpareBankstiftelsen Telemark-Grenland og banksjef Per Halvorsen i Sparebank 1 Telemark.

Målsetting

– Søknaden fra Brevik Idrettslag går rett inn i stiftelsens formål om å støtte tiltak for barn og unge og som dessuten er å anse som allmennyttige formål, noe Brevik Idrettslag er flinke til. Dessuten er dette også stedsutvikling, sa Finn Erik Karlsen.

Styreleder i Brevik Idrettslag, Terje Haukedal, ga uttrykk for foreningens takknemlighet. Traktoren kostet til sammen 630.000 kroner.

600 medlemmer

Brevik Idrettslag er i dag en breddeklubb på over 600 medlemmer. Idrettslaget eier og driver Furulund Idrettspark.

Styret i SpareBankstiftelsen Telemark-Grenland ble etablert i 2012 som en følge av sammenslåingen mellom Sparebank 1 Telemark og Holla og Lunde Sparebank.