Handelsstanden satser på nett

Bård Kristiansen og Brevik Handelsstand lanserer nytt nettsted.

Bård Kristiansen og Brevik Handelsstand lanserer nytt nettsted. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Brevik Handelsstand lanserer sin egen nettside. Leder Bård Kristiansen håper den skal bli et nyttig verktøy for å fylle de ledige butikklokalene i byen.

DEL

– Det har vært snakk om å lage en slik nettside for handelsstanden så lenge jeg har vært her i byen. Nå har vi endelig noe vi kan presentere. Nettsiden er ikke 100 prosent ferdig ennå, men den er operativ, forteller Kristiansen til Breviksposten.

En av tankene bak lanseringen av den nye nettsiden www.brevikby.no er å kunne jobbe mer aktivt mot å få fylt de tomme butikkvinduene i byen.

Ny arena

– Her skal alle som sitter på ledige lokaler i byen kunne legge ut informasjon for en rimelig penge. Det blir et utstillingsvindu der interesserte kan få litt mer fyldig informasjon utover det å titte inn gjennom vinduene. Brevik har manglet en slik arena, og forhåpentligvis kan dette også bidra til å trekke flere folk som er nysgjerrige på hva Brevik er og hva Brevik har å tilby, forklarer en engasjert handelsstandsleder.

– Nå håper jeg de personene som eier ledige lokaler tar kontakt med handelsstanden slik at vi kan få presentert disse stedene på en skikkelig måte, fortsetter Kristiansen.

Presentasjoner

I tillegg til å gjøre jobben enklere for utleiere, vil siden selvfølgelig også inneholde fyldig informasjon rundt handelsstandens arbeid og medlemmer.

– Vi kommer til å satse på presentasjoner av de butikkene vi har i byen, og våre to spisesteder skal også få muligheten til å profilere seg. Arrangementene til Brevik Handelsstand vil vi sørge for å markedsføre på en enda bedre måte enn det vi har gjort tidligere. Butikkene i Brevik vil også få mulighet til å annonsere på siden, sier Kristiansen.

Driften av nettstedet er det handelsstanden selv som tar seg av.

– Økonomisk har vi som mål at dette skal gå i null. Det er allerede flere som har vært i kontakt i forhold til å annonsere på nettstedet, avslutter Kristiansen.

Artikkeltags