Gå til sidens hovedinnhold

Kongens i sølv til Tittei

Artikkelen er over 7 år gammel

John Fredrik Tittei Fosse fikk fredag Kongens fortjenstmedalje i sølv. Det er Kameratklubben Allianse som søkte og fikk gjennomslag for at han skulle få den.

Det var en meget overrasket brevigianer som ble geleidet inn på ordfører Øystein Beyers kontor fredag formiddag. Han trodde han skulle opp og diskutere løsninger for brannstasjonen i Brevik, men ante at det var andre ting på gang da han så mange medlemmer fra både Kameratklubben Allianse og Brevik Olympiske Komité kom og tok plass rundt bordet.

– Jeg skjønte at noe var på gang da, men det har faktisk ikke gått opp for meg ennå hva jeg er med på her, sa han etter å ha fått medaljen festet på jakka av ordføreren.

Vakre ord

Det var naturligvis hans lange og standhaftige frivillige innsats for Brevik og omegn som lå til grunn for at Kameratklubbben Allianse ville søke om fortjenstmedaljen. Og det var det som gjorde at søknaden ga resultater. Og under overrekkelseslunsjen i rådhuset tok mange ordet og understreket argumentene i søknaden. Det var en tydelig preget medaljør som tok inn over seg det ene godordet etter det andre.

– Jeg vil til slutt rett og slett bare takke deg for at du er den du er, sa formann Willy Sjøstrøm i Kameratklubben Allianse.

Kommentarer til denne saken