Gå til sidens hovedinnhold

– Musikk er en hobby for livet

Artikkelen er over 9 år gammel

– Musikk er en hobby for livet. Nå har vi i Norcem Pike- og Guttekorps startet på en ny rekrutteringsrunde, og vi vil veldig gjerne ha med flere, sier Gry Langbakk som er styreleder i korpset.

I vår fikk Norcem Pike- og Guttekorps fire nye aspiranter. De ble tatt veldig godt imot av de eldre musikerne i korpset. Men fire nye musikere er litt for lite hvis man skal holde nyrekrutteringen kontinuerlig oppe.

– Det er plass til flere nye musikanter, og vi kan love at de vil bli tatt godt imot og få mye fokus fra dirigenten, sier Gry Langbakk.

I helga var 35 av musikantene fra Norcem Pike- og Guttekorps samlet til oppstartsseminar på Norcems ferieparadis på Stokkøya. Med støttespillere og foreldre var det totalt 70 deltakere på Stokkøya.

Krabbefiskekonkurranse

Seminardeltakerne fylte helga med musikk, konkurranser og annen underholdning. Blant annet var krabbefiskekonkurransen veldig populær.

Men det musikalske sto selvsagt i fokus. Blant annet gjorde hovedkorpset seg kjent med nytt repertoar som de skal delta med i regionkonkurransen i Arendal 28. oktober.