Gå til sidens hovedinnhold

404 - File Not Found

[]

OL-frimerke blir eget samleobjekt

Artikkelen er over 9 år gammel

OL på Lillehammer i 1994 hadde sitt eget frimerke som ble et stort samleobjekt for filatelister og andre samlere. Nå har selvsagt Vinter-OL i Brevik 2012 også fått sitt eget frimerke med konvolutt.

Det er Stathelle Frimerkeklubb og Stathelle postkontor som har inngått et samarbeid om å få laget OL-frimerke og OL-konvolutt.

– Moro å være med på

– Dette synes vi er kjempemoro å være med på. Vi skal ha egen stand under OL i Brevik, sier Benny Nordstrøm som er leder av Stathelle Frimerkeklubb.

Nordstrøm forteller at frimerkeklubben også var aktive deltakere under Prøve-OL i Brevik i 1997. Den gang stilte de ut gamle OL-rekvisitter fra tidligere OL-arrangementer i Norge og i verden for øvrig, slik som pins, frimerker, plakater og medaljer. Dette var OL-rekvisitter helt fra OLs aller tidligste historie og framover.

Opplag på 1000

I samarbeid med Posten har de fått laget opp OL-frimerke i et opplag på 1000 stykk, og 750 nummererte spesialkonvolutter som får OL-frimerke på. Dette er slike ting som frimerke samlere og andre entusiaster liker å få i samlingen sin.

– Nå håper jeg at folk støtter opp om Vinter-OL i Brevik 11. og 12. februar. Det gjør i alle fall vi i Stathelle Frimerkeklubb, sier Benny Nordstrøm, som selvsagt har besøkt OL-butikken i Storgata i Brevik og sikret seg OL-pins og flagg.

Stathelle Frimerkeklubb har 55 medlemmer fra hele Grenland og Larvik.