Gå til sidens hovedinnhold

OL-frimerker ble revet vekk

Artikkelen er over 9 år gammel

Stathelle Frimerkeklubb ble utsolgt for OL-frimerker allerede på den første OL-dagen i Brevik. Opplaget på 1000 frimerker ble revet bort.

De solgte også 750 OL-konvolutter med frimerker på. Konvoluttene var populære til å samle autografer fra hedersgjestene på. Ett frimerke kostet 15 kroner, og konvolutten hadde en pris på 50 kroner. De gikk unna.

– Det har vært kjempegøy å være med på Vinter-OL i Brevik. Vi har møtt så mange mennesker med glimt i øyet og godt humør, så det har vært en fryd å stå her på stand og selge frimerker og konvolutter, forteller Benny Nordstrøm som er leder av Stathelle Frimerkeklubb.

Han er glad for at initiativet til frimerkeklubben i samarbeid med Stathelle Postkontor har vært så vellykket.

Suvenirer

– Vi har truffet folk her som er samlere, og de er ivrige. Vi har også møtt svært mange som er ute etter OL-frimerke og OL-konvolutter som suvenirer, sier Nordstrøm.

Konvoluttene hadde stempel med 11. februar 2012.

Nordstrøm forteller at flere av hedersgjestene også var bortom standen deres og så på hva de holdt på med.

– Både Hjalmar Hjallis Andersen, Gerhard Heiberg, Lasse Efskind og Svein-Erik Stiansen har vært her på besøk hos oss, og de fortalte at de hadde det veldig hyggelig i Brevik, og de skrøt av tiltaket. Det var moro å høre, sier Benny Nordstrøm og Viggo Skau.