Gå til sidens hovedinnhold

Skal utgi egen bok fra Vinter-OL

Artikkelen er over 9 år gammel

Brevik Olympiske Komité skal utgi bildebok fra Vinter-OL i Brevik. De ber publikum om å hjelpe til med bilder fra arrangementet.

– Det er allerede forhåndsbestilt 300 bøker, og vi skal trykke opp 1000 eksemplarer, forteller OL-president John Fredrik Tittei Fosse i BOK.

Det er Breviks eget lokale trykkeri, Alf Jacobsens Boktrykkeri, som skal ta seg av det praktiske oppdraget med boka som skal inneholde 156 sider med bilder og tekst om det historisk gjennomførte Vinter-OL i Brevik 2012.

Oppfordrer publikum

Brevik Olympiske Komité oppfordrer publikum til å sende inn sine egne bilder til epost-adressen ajbas@online.no, som er trykkeriets elektroniske postboks.

Sammen med bildet må det være en beskrivelse av motivet, navn på personene som er med på bildet og fotografens navn.

– Vi må se på responsen vi får, men alle bildene som blir sendt inn kommer nok ikke med. Men kanskje nettopp ditt bilde blir med, sier Tittei Fosse.

Det første møtet i redaksjonskomiteen ble holdt hos Alf Jacobsens Boktrykkeri fredag formiddag. Daglig leder Dan Skiebe viste fram et eksempel på hvordan en slik bildebok kan bli seende ut. Layouten og formatet er hendig og tilpasset et slikt formål.

– Vi ønsker å gi publikum et minne for livet med ei slik bok, sier John Fredrik Tittei Fosse i BOK. Forhåndsbestillinger kan skje til jff@bok2012.com.