Gå til sidens hovedinnhold

Spiller opp på vekterturene

Artikkelen er over 13 år gammel

Norcem pike- og guttekorps blir et nytt tilskudd til sommerens vekterturer. Foran Godagergården på Øvre torg skal utvalgte musikanter fra det tradisjonsrike korpset spille.

Godagergården på Øvre torg vil også utgjøre det første tablået på vekterturen, og ved hver tur skal fire-fem utvalgte musikanter fra korpset være på plass.

– Det er klart det er gøy for oss å få en slik forespørsel. Musikantene som skal være med, er også veldig gira, forteller leder Øystein Kleiv av Norcem pike- og guttekorps.

Olga Godager var damen som stiftet Brevik kvinneforening, og også flere andre foreninger. Det er derfor langt ifra tilfeldig at korpset, som er en av de mange fremtredende foreningene i dagens Brevik, skal være med.

Vekteren vil nemlig bruke litt tid på å snakke om det rike foreningslivet i Brevik her.

Førstkommende torsdag går årets første vektertur, og saksofonjentene fra korpset skal først ut i ilden. De fremmøtte kan glede seg til tre musikkstykker som musikantene har plukket ut selv.

Vekterturene starter som vanlig ved brannvakta på Sjøloftet.

I tillegg til førstkommende torsdag går vekteren tur 10., 24. juli og 7. august. Heller ikke i år koster det noe å være med på turen.