Storm The City satser igjen

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Bård Kristiansen er i gang med planleggingen av Storm The City-festival nummer to i Brevik. Går det som han tror blir det telt på Rådhusbrygga i april igjen.

DEL

– Vi har i utgangspunktet satt den nye festivalen til 25. og 26. april. Vi er allerede i gang med å gjøre avtaler med artister, men foreløpig er det veldig tidlig å gå ut med noe som helst. Vi har også latt det stå åpent om Brevik er byen som skal huse den neste Storm The City, men vi har vel landet på at det er her det skal foregå. Vi går imidlertid ut og spør folk hva de mener om dette.

Fra i dag av kan de som ønsker det gå inn på nettsida vår og stemme over om festivalen skal være i Brevik eller ikke. Da får vi i hvert fall luftet dette med folket. Foreløpig er det imidlertid Brevik som er stedet for den neste festivalen også, sier festivalgeneral Bård Kristiansen.

Selv om det er veldig tidlig, letter han likevel såpass på sløret at han røper at den første artisten er så godt som klar. Tina Lie var kanskje den som imponerte aller mest under festivalen for litt siden, og henne vil Kristiansen veldig gjerne ha tilbake. – Det meste tyder på at hun er på plass igjen i april. Da vil ganske sikkert en del av dem som var her sist komme tilbake. Tina Lie viste seg å være en utrolig bra artist, som vi gjerne vil høre mer av, smiler han.Kristiansen er også helt klar på at han ønsker seg en noe mer folkelig profil på den kommende festivalen.

– D.D.E. står høyt på ønskelista, og jeg jobber hardt med den saken. Foreløpig har vi ikke klart å lande en avtale der, men vi gir ikke opp. I tillegg håper vi å få til en ungdomsmønstring dagen før selve festivalen starter. Da er teltet og utstyret forøvrig oppe, og da kan de under 18 år få snuse litt på festivalstemningen. Det får de sjelden ellers, sier Kristiansen.

Artikkeltags