For en som ikke ser dem hele tiden, er det bare litt forskjell på høyden over havet som skiller jentene utseendemessig. Da er det veldig greit for alle som er sammen med dem på scenen om dagen, at den ene spiller landsbygutt og den andre landsbypike.

– Vi har ikke noe imot å spille samme roller heller. Vi er bare utrolig glade i å stå på scenen, smiler de to under en øvelse.

Det er første gangen de er med i en forestilling sammen med Porsgrunn amatørteater (PAT).

– Vi skal spille Reisen til Julestjernen. Det nærmer seg premiere, og vi øver hver eneste dag. Det tar en del tid å være med på teater på denne måten, men det er det absolutt verdt, sier tvillingene.

Jentene har imidlertid stått på scenen i Teatersalen tidligere.

– Vi har vært med på forestilling med kulturskolen her. Da hadde vi laget et stykke selv. Dette er første gangen vi spiller et kjent stykke, sier Kristine.

– Vi har stått på ventelista hos PAT en stund, og det er fint å få være med nå. Vi har ikke så store roller i dette stykket, fordi vi kom litt seint med. Det håper vi imidlertid endrer seg til neste gang. Vi har begge to lyst på roller som er litt mer utfordrende enn dem vi har i år, selv om de er morsomme å ha de også, sier de to skuespillerne fra Brattås.