Vil ha fram flere musikere

Angels & Devils fra Brevik skal spille på den første markedsdagen i Brevik  30. juni. Fra venstre: Bård Kristiansen, Robert Kattil, Espen Morken og Espen Finmark. De vil gjerne at flere musikere melder seg til å spille på markedsdagene.

Angels & Devils fra Brevik skal spille på den første markedsdagen i Brevik 30. juni. Fra venstre: Bård Kristiansen, Robert Kattil, Espen Morken og Espen Finmark. De vil gjerne at flere musikere melder seg til å spille på markedsdagene. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Det nystartede breviksbandet «Angels & Devils» skal spille på den første markedsdagen i Brevik lørdag 30. juni.

DEL

Musikerne, som selv debuterte som nystiftet band dagen før Bacalaofestivalen i fjor, håper nå at flere musikere melder seg til å opptre på markedsdagene i Brevik utover sommeren. Det kan gjerne være ungdomsmusikere som vil vise seg fram for et lokalt publikum. Markedsdagene i Brevik skal arrangeres på lørdager i år.

Bård Kristiansen, Robert Kattil, Espen Morken og Espen Finmark karakteriserer seg selv som «en sliten rockegjeng» som begynte å spille sammen for å ha det gøy. Hobbymusikerne har tidligere spilt i ulike andre sammensetninger. «Angels & Devils» som de kaller seg, øver hver mandag kveld på Bård- loftet på Fisketorget i Brevik.

Livserfaringer

Musikken de spiller er blues og rock. I tillegg spiller de egne sanger som lages av Bård Kristiansen og Espen Morken.

– Drømmen vår er å kunne opptre bare med egne sanger og melodier, forteller Bård.

Tekstene handler selvsagt om livet, døden og kjærligheten. Livserfaringer, rett og slett. «Angels & Devils» har ikke hatt så mange spillejobber ennå. De har ikke tatt seg bryderiet med å gjøre seg noe særlig kjent foreløpig.

– Men nå er vi klare til å vise oss fram. Det er bare å ta kontakt hvis noen har lyst til å ha oss til å opptre sier musikeren og handelsmannen Bård Kristiansen.

Artikkeltags