Gå til sidens hovedinnhold

Vil kjøre VIP-gjestene gratis

Artikkelen er over 9 år gammel

Grenland Taxi påtar seg å kjøre VIP-gjestene gratis fram og tilbake mellom Brevik og Skjærgården hotell i Langesund under Vinter-OL 11. og 12. februar.

– I Grenland Taxi har vi stor sans for innsatsen og entusiasmen som Brevik Olympiske Komité legger for dagen, sier daglig leder Stein Inge Grimsrud i Grenland Taxi.

Dette med at det å arrangere Vinter-OL i Brevik startet som en sprø idé, men som nå lar seg realisere, har imponert Grimsrud og taxisjåførene i Grenland Taxi.

– Grenland Taxi er en bedrift i dette lokalsamfunnet som betjener nettopp lokalsamfunnet. Derfor vil vi være med å bidra rundt OL-arrangementet på vår måte, sier Stein Inge Grimsrud.

I tillegg til å kjøre VIP-gjester gratis mellom Brevik og Langesund, vil taxibilene også sørge for at de er godt tilgjengelige for OL-deltakere og publikum. Dog er nok ikke drosjeturene gratis for den jevne publikummer og deltaker.

– Men kanskje vi skulle ha laget til ei egen drosje-bod i Brevik under OL? lurer Grimsrud på. Han tenker høyt. Tidligere var det jo egen drosjebod i Brevik.

Tirsdag i neste uke skal ledelsen ved Grenland Taxi ha et møte med Brevik Olympiske Komité for å diskutere hva som kan være ønskelig av service fra drosjenæringa.

– Når transportfirmaene i distriktet stiller opp på dugnad for å skaffe snø, så må sannelig vi i drosje-næringa også bidra med noe, sier Grimsrud.

OL-president John Fredrik Tittei Fosse sier han er stum av takknemlighet.