– Vi har veldig trua på disse boligene. Heistad er et veldig aktuelt område for boligkjøpere for tida, og disse boligene er noe litt utenom det vanlige. Jeg har allerede hatt en visning, til tross for at det er i august vi «lanserer» boligene for fullt. Det kommer flere visninger, sier Nilsen.

Han forteller at det nye boligprosjektet har fått navnet Bakketunet. Det blir seks moderne eneboliger i rekke. Prosjektet består av store boliger over to plan som ifølge megleren passer utmerket til familier med barn.

– Her får kjøperne fire soverom, hjemmekontor, romslig stue med åpen kjøkkenløsning, TV-stue og to bad. Boligene blir moderne innredet med gjennomgående god standard. Hjemmekontor har kommet for å bli. Etter to år med pandemi har kjøperne her muligheten til å etablere eget hjemmekontor hvor den som arbeider hjemmefra kan jobbe uforstyrret, skriver han i «teaseren» han har lagt ut i disse dager.

Han legger til at det er fullt mulig å velge å innrede hjemmekontordelen som separat utleiedel.

– Enkelt forklart kan du bo større og samtidig redusere boligkostnadene. En romslig bolig gir grunnlag for bedre livskvalitet, skriver Nilsen.

Ikke borettslag

De seks boligene skal bygges i to rekker med tre hus i hver. Det blir et tun mellom dem, noe som fort kunne egnet seg veldig godt som et borettslag. Det har ikke utbygger Telemarkhus valgt å lande på.

– Her blir det selveierløsninger hele veien, med et sameie i tillegg. Det blir spennende å se på responsen. Vi har som sagt veldig trua på dette, gjentar Nilsen.

Ved hoppbakken

Det nye boligfeltet blir liggende i Bakkevegen, rett ved sletta på den gamle hoppbakken på Heistad. Det er gangavstand til dagligvarebutikkene i Heistad sentrum, og kort vei til skolene, barnehagene og til idrettsanlegget på Heistad.

– Det er også en beliggenhet med kort vei til bademuligheter og båtplasser. Boligene blir liggende rett ved Kyststien, og rekreasjonsmuligheten i skog og mark er store, forteller Nilsen.

Så langt er det ikke meldt at noen av boligene er solgt eller reservert, og heller ikke sagt noe om byggestart.