Gå til sidens hovedinnhold

Christian starter norgesturneen i Stathelle kirke – gir ut album med sanger om verdiene i livet

Den verdenskjente artisten Christian Ingebrigtsen starter sin norgesturné i Stathelle kirke lørdag 19. juni. Turneen skjer samtidig med at han slipper sitt første album med norske tekster.

– Christian Ingebrigtsen utgir sitt nye album 25. juni, og det er med sanger som viser artistens engasjement for fredsarbeid, skriver manager Inger Bråten i NEMAA til PD.

Den norske artisten og låtskriveren Christian Ingebrigtsen (44) har en lang, internasjonal karriere bak seg med boybandet A1 der han har toppet hitlistene i England. Etter at A1 ble oppløst i 2002, fortsatte Christian som soloartist i Norge.

Om grunnverdier i livet

Inger Bråten beskriver videre i sin e-post til PD, at albumet som Christian Ingebrigtsen utgir, inneholder sanger som tar for seg de 12 grunnverdiene for livet som han har fått innsikt ifra den italienske forfatteren Barnaba Ruggieri.

En av sangene «Når Ingen Ser» handler blant annet om verdien integritet, om hvordan vi mennesker har en evne til å leve opp til våre egne verdier som mulig.

En brobygger

Christian Ingebrigtsen har de siste årene ønsket å være en musikalsk brobygger, og han har engasjert seg i internasjonal fredspolitikk i Midtøsten.

Artisten har vært MOT-ambassadør siden 2003, etter selv å ha opplevd mobbing i ungdomstiden.

Kommentarer til denne saken