↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

35 98 99 60

Besøksadresse

Torvgata 7
3770 KRAGERØ
  1. Beskrivelse

Velkommen til Kalinka-tours

Skal du på storbyferie, har vi over 30 års erfaring som turoperatør på Russland og  Europa, og kjenner reisemålene våre godt.

Kalinka-tours tar årlig hånd om mange reisende til våre 25 primærreisemål, men hjelper deg gjerne med en pakketur til flere andre storbyer i Europa. Vi selger flybilletter til hele verden.

Vi benytter rutefly, noe som gjør at det er nesten daglige avganger, også med tilslutning fra andre byer i Norge.

Vi i Kalinka-tours stiller også med lang erfaring når det gjelder opplegg av alle typer gruppereiser; fra turer for vennegjengen, skoleklasser, firmaturer, faggrupper og foreninger. Det være seg tema-reiser, jubileumsturer, teambuilding, kundeturer, konferanser eller årets julebord.
I tillegg kan vi også tilby rundreiser, opplevelsesreiser med guide, hvor du kan melde deg på og bli med på et ferdig opplegg med fullt program.

Vi inviterer deg til en kikk på hjemmesiden vår, og håper du vil finne flere spennende  byer du kan tenke deg å reise til.

Sammen med våre gode samarbeidspartnere på reisemålene,  gjør vi vårt beste til at du skal få den beste kvaliteten og ferieopplevelsen på reisen din. Snakk med oss om storbyferie!

 

Vi ønsker deg en god og opplevelsesrik reise!

For mer info, se

www.kalinkatours.no

 

69730_image002_52fe0dec6802f.gif     69730_image003_52fe0dec9c0e9.gif