↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

480 23 333

Besøksadresse

Heigata 4
3920 PORSGRUNN
  1. Beskrivelse

Velkommen til Porsgrunn Dyreklinikk.
Vi er en moderne og velutstyrt klinikk på Vestsiden i Porsgrunn med store, lyse og trivelige lokaler. Hunder, katter, gnagere, ilder, fugler og andre kjæledyr er hjertelig velkommen til oss. Vi har mange års erfaring fra kjæledyrpraksis, setter faglig kompetanse høyt og oppdaterer oss derfor jevnlig med etterutdanningskurs.
Vi er også en "godkjent dyreklinikk" av Den Norske Veterinærforening.
 
Vi har fokus på omsorg, kvalitet og service.
Vi har nå investert i Videootoskopi (instrument for å se ned i og jobbe nede i ørekanalen) og endoskopi/gastroskopi (for å se ned i magesekk/tarm/luftveier og får å ta ut vevsprøver og fjerne fremmedlegmer etc) fra Karl Storz, dette innebærer en bedre behandling av ører og mulighet for undersøkelse og bedre diagnostikk av mage og tramlidelser for våre pasienter.
Vi har Direkte Digitalt røntgen, som første klinikk i Norge. Dette systemet gir oss bilder av beste kvalitet påkun noen få sekunder og derfor en optimal undersøkelse og diagnostikk. Om du vil kan vi også brenne bildene på en cd som du kan få med deg hjem.
Vi har også tidligere investert i Direkte Digitalt tannrøntgen og kan nå gi en optimal tannundersøkelse og behandling.

Øyelysing!
Dyrlege Johanne Teige Bøe er øyelyseraspirant. For å kunne ta eksamen som øyelyser må man øyelyse 1000 hunder sammen med godkjent øyelyser. Vi har fått autorisert øyelyser til å komme på klinikken for øyelysing. Ring klinikken på 48023333 dersom du skal ha hunden din undersøkt for arvelige øyelidelser.

Godkjenninger og sertifiseringer