↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

35 97 24 00

Besøksadresse

Stokkevannveien 13
3962 STATHELLE
  1. Beskrivelse

Dyreklinikken i Bamble er en spesialisert smådyrklinikk i moderne, store og lyse lokaler. Vi har nå det beste av medisinsk utstyr med både kompetanse og erfaring i bruk av dette. Vi er et sammensatt team med god og bred faglig kompetanse. Det er et viktig mål for oss at både eier og kjæledyr føler seg godt ivaretatt, og at de får den hjelpen de trenger. 

 

Vi tilbyr:

Indremedisinske utredninger

Noen ganger kreves det en mer inngående undersøkelse, dyret får da ofte en ny time til en utredning. Ofte kan også utredningstimen utføres samme dagen avhengig av ressursene som trengs for dette. Vi gjennomfører generell blodprøveanalyse, urinanalyse, og mikroskopiering. For mer avansert diagnostikk sender vi prøver til eksterne laboratorier. 

 

Poliklinikk

Til poliklinikken kommer man for å få hjelp til det meste. Alt fra undersøkelse av dyr som er syke, ulike vaksineringer, id-merking, klo-klipp, hjelp med reisepass for dyr og flere andre problemer som har oppstått og som kan løses samme dag.

 

Bildediagnostikk

Bildediagnostikk med røntgen utgjør en av hovedsatsningene ved vår klinikk. Vi har i tillegg mulighet til å ta ultralyd. Ultralyd utfyller røntgen på en god måte innen fagfeltet billeddiagnostikk. 

 

Tenner

Tannhelse er svært viktig. Vi gjennomfører fjerning av tannstein, rensing av tenner, og trekking av løse/skadde tenner.

 

Kirurgi

Vi gjennomfører alle rutineoperasjoner som feks kastrering/sterilisering av katter og hunder, fjerning av svulster i hud og jur med mer. Ved større operasjoner har vi mulighet til å legge pasienten i gassanestesi, som feks ved livmorbetennelse, fremmedlegeme med mer.