↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

+46702016435
  1. Beskrivelse

Kjenner du deg igjen i disse utsagnene: 

Lyd i bilen er viktig for deg, et er bare det beste som er bra nok, har du vanskeligheter med å finne produkter for akkurat ditt behov? Er du ute etter skikkelige produkter som leverer det de lover? Da kan et besøk på vår nettside brleletronics.no være noe for deg. 

 

Ta del av BRL Electronics sitt store sortiment med priser som er vanskelig å finne andre steder. Hos oss finner du alt fra bilstereo, høyttalere, effektforsterkere, basskasser og velig mye mer. Vi har produkter fra de svært populære varemerkene Pioneer, GAS, B2 Audio, Morel, Meguiars og det er selvfølgelig bare toppen av hva du kan finne i vår nettbutikk. 

 

Trenger du råd eller vil ta del av tips & triks så er vi tilgjengelig både via mail og telefon. Vil du kanskje stille in en effektforsterker, og er usikker på hvordan du skal gjøre? Eller er du kanskje usikker på hvilke tilbehør du trenger til din bilstereo? Vi hjelper deg med dine behov og svarer på alle dine spørsmål! Produkter fra oss kommer gi deg følelsen som at du er kongen i ditt område når du kjører rundt i bilen i Porsgrunn. 

 

Alt handler om minneverdige lydopplevelser og vi på brleletronics.no garanterer alltid prisverdige populære produkter og syke pakkekombinasjoner. Bra produkter som gir deg rett forutsettinger for et fantastisk lydsystem. 

 

 

Nedenfor finner du noen av fordelene ved bestilling fra oss: 

  • *Rask leveranse, 2-3 dager til Porsgrunn
  • Skreddersydde tilbud tilpasset din bilmodell
  • Gratis kundeservice/support på mail og telefon
  • 2 års garanti
  • *60 dager angrerett 

 

 

BRL Electronics sine bygge eksperters beste tips er: Vil du ha en bedre lydopplevelse er første planleggingen superviktig og det er super viktig å bestemme seg for Budget før man begynner byggingen. Det er også super vanlig at man lurer på hvordan man skal løse et problem, og da er Google/Youtube et veldig bra verktøy å bruke. Viktig å ikke stresse og ta den tiden det tar, da kommer resultatet mest sannsynlig bli akkurat sånn som du ønsker det. Blir det ikke sånn du ønsker deg, så kontakt oss så skal vi hjelpe deg videre!